WYSIWYG editor

Pro zamyslenou CMS aplikaci bych potreboval webovy WYSIWYG editor. Nevite nekdo o nejakem, ktery by vyhovoval nasledujicim pozadavkum?

• vystup ve validnim XHTML 1.0 Strict (nebo aspon Transitional)
• zalozen na JS nebo JavaAppletu (tedy aby sel snadno implementovat do skriptu, dal se pripadne upravit a nevyzadoval specialni pluginy atd.)
• 100% free
• podpora MSIE i prohlizecu zalozenych na jadre Gecko
• moznost importu CSS a podpora vlastnich trid a ID

Do ted jsem u sve aplikace pro spravu webu pouzival pomerne slusny Cross-Browser Rich Text Editor (http://www.kevinroth.com/rte/demo.htm). Bohuzel, ma sve mouchy... Nepodarilo se mi do nej implementovat vlastni tridy a hlavne export do XHTML neni prilis dokonaly. Nevite nekdo o necem lepsi? ;)
co třeba texy jesli sem to pochopil http://www.texy.info/cz/
diky za tip, ale to neni to prave orechove... Texy! nejsou pro takovy ucel prilis pouzitelnym resenim... Ja potrebuju neco, s cim si poradi nekdo, kdo umi ovladat sotva zakladni fce Wordu :)
Solidne vypada napr. tohle: http://www.slunecnice.cz/product/X-Editor-2004/ ...jen ta licence je uz horsi :(
nj, někdy člověk musí něco obětovat
Me by se zas hodil editor, ktery by barevne vybarvoval (X)HTML kod, CSS, JS a PHP a dal by se (jako u FrontPage) prepinat na navrh (abych kliknul treba na nejaky div a pak do kodu a naslo mi to ihned ten usek kodu), kod a zobrazeni v IE, geckach a Opere. To by bylo posusnanicko panecku
http://www.htmlarea.com/directory/WYSIWYG_Editors/index.html

toto sakra
dikas, k tomu XStandard jsem se vcera take dopatral, tak ted testuju tu Lite verzi, ktera je snad free :)
Broli: jezis co delas, tak si stahni full verzu :o)
XStandard vypada fakt solidne, vcera jsem ho zkousel a fakt cool. Umoznuje import vlastnich stylu, jejich uzivatelske prejmenovani, lokalizaci do jakehokoliv jazyka a hlavne vystup ve validnim XHTML vcetne tolik problematickeho obtekani obrazku. Skvelou vychytavkou je "Screen Reader Preview". Vrele doporucuji...

Tondys: to prave ne, ja potrebuju vylozene free i pro komercni ucely. Potrebuju to implementovat jako WYSIWYG editor do CMS aplikace, kterou pote hodlam samozrejme komercne vyuzivat. Potrebuju tedy, aby bylo vse legalni a ja tak byl v pohode, bez obav :)