a jeste jeden web na pranyr :)

hanyZ:
thx
BTW:
"Inu, meca je klučík a falešný človíček, závistivý puberťák, který by rád do partičky schopnějších grafiků, programátorů a dekodérů, ale..."

// dekoder je kdo? ten, kdo nici praci kodera? :-D A tady existuje nejake "Spolecenstvo schopnych" o jehoz clenstvi je lze uchazet? :-D
Ja bych zas tak rychle lidi neodsuzoval, nicmene vy asi s dotycnym mate jinci zkusenosti :-)
Broli: Za málo.
btw. To byla jenom taková hulano-ironie, já proti mecovi nic nemám, naopak. Doufám, že to meca pochopil a teď mě někde neproklíná :)
Heleď broli mám takovej vtipnej dotázek.... Když to tady tak pročítám tak jsem narazil na zajímavou věc..... V čem kryptuješ? Jak kryptuješ?, Dyžtak mi napiš na myflower@volny.cz, jo? Dik! Jen tak mezi nama, strankysou good! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))
>> Inu, meca je klučík a falešný človíček, závistivý puberťák, který by rád do partičky schopnějších grafiků, programátorů a dekodérů, ale díky svému nedostatečnému skillu v ms malowani na to bohužel nemá, wtz. Souhlasím s 23k NAPROSTO ve všem ! ! !

1/ Kde jsem rekl ze je falesny? HanyZ kup si bryle ...
2/ dekoderu ? Hanyz kup si bryle ... 2x
3/ Hanyz kup si bryle 3x abys ty 2 predchozi spravne precetl ...
Kozorohu... já už to nevydržim ;)

... Jesli si si náhodu nevšim, tak tě už takhle provokuju vceklu dlouho a ty se pokaždé našrtveš a začnej krávovat ;) ... A musim se přiznat, že mě to baví ;) ...

... takže proboha klid jo... nesmíš brát všechno tak vážně ;)

hanyZ > Snažim se vzpomenout na zaříkávačku mého kamaráda satanisty, kterou se mě snažil přimět k měsíci sedění na záchodu... Ale vlasntě stejně bych ti musel dát ruku na čelo... a to asi nezvládnu :-/

... takže máš štěstí ;)
23k: Pro jistotu koupil jsem brýle 4x!

meca: Uff, ještě že tak. :)