Aké robím chyby?

Čau! Mám len 14 rokov a niesom ešte tak skúsený vo webdesigne. Bol by som rád ak by ste mi napísali zápory, aby som ich odstránil. Môžete písať aj klady, ak tam nejaké nájdete. A ak máte nápad na novú tému tak povedzte alebo čo by ste chceeli vylepšiť. Moja stránka je www.mm-bobor.szm.sk
Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /3w/wz.cz/m/mm-bobor/opendb.php on line 7

Warning: mysql_select_db(): Access denied for user: 'nobody@81.31.7.163' (Using password: NO) in /3w/wz.cz/m/mm-bobor/opendb.php on line 8

Warning: mysql_select_db(): A link to the server could not be established in /3w/wz.cz/m/mm-bobor/opendb.php on line 8

Hledání
Zadej hledané slovo:
Ignorovat diakritiku

--------------------------------------------------------------------------------

Warning: mysql_query(): Access denied for user: 'nobody@81.31.7.163' (Using password: NO) in /3w/wz.cz/m/mm-bobor/index.php on line 63

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /3w/wz.cz/m/mm-bobor/index.php on line 63

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /3w/wz.cz/m/mm-bobor/index.php on line 64

Warning: mysql_query(): Access denied for user: 'nobody@81.31.7.163' (Using password: NO) in /3w/wz.cz/m/mm-bobor/index.php on line 67

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /3w/wz.cz/m/mm-bobor/index.php on line 67

TO JE ASI TAK JEDINÝ CO NA TVÉ STRÁNCE VIDÍM....TO NENÍ NEZKUŠENOST, TO JE PRASÁRNA!
Sam si prase :P
Váš starý známy Dela...aneb Bela: Pozorne si precti jeste aspon dvakrat, KTEROU stranku chce hodnotit.
tohle uz jsem tady myslim videl
no jasne, o pul hodinky dyl a uz ze me ten opileckej oder odpadava a tak uz jsem to nasel: http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=3&i=27997&t=27947

takez:
(prohlizim to ve FF)
na prvni pohled me zaujalo jak text v pravym sloupci presahuje pres zlute ramecky
zmenil bych to zahlavi starnky , je takovui nudny
zmenil bych typ pisma, velikost a barvu
v prostrednim sloupci ten text(odkaz) nepodtrhavat
menu je krapet sirsi nez ramecky pod nim
precet jsem si jen kritiku Mafie(jestli se to tak da nazvat), k teto hre toho jde imho napsat mnohem vic, i kdyby si hral jenom par kol

jinak pro zacatek to neni tak spatny, ale imho to chce jeste nejakou praci
spook: Koukám, že nejsem jediná, kdo se zásadně vrhá k PC v podroušeném stavu... :) Akorát, že já čím jsem ožralejší, tím dělám míň překlepů... :)
ja jsem jeste rozrusenej z tech cca 6-ti infarktu z dnesniho zapasu:))
no jenom čtyř. amíci dali 2 v normalni hraci dobe a dva v najezdech. myslim.
v najezdech nedali ani jeden, ale infarktovejch situaci tam bylo pro me celkem dost. kor na zacatku zapasu.