Ochrana kódu v JS

Napsal jsem takovejhle jednoduchej kó:



<!-- Begin
function Login(){
var done=0;
var username=document.login.username.value;
username=username.toLowerCase();
var password=document.login.password.value;
password=password.toLowerCase();
if (username=="1" && password=="2") { window.location="page1.html"; done=1; }
if (username=="2" && password=="3") { window.location="page2.html"; done=1; }
if (username=="3" && password=="4") { window.location="page3.html"; done=1; }
if (done==0) { alert("Invalid login!"); }
}
// End -->
</SCRIPT>



Ale teď každej kdo ke mě přijde a neni uplná "!"LAMA"!" tak se podívá na zdroják... a je to tady, vidí jména i hesla! Dá se to nějak schovat? Zakódovat? Něco podobnýho?
Pokud vám to pomůže mám Total Commander a ten umí zakódovat celej soubor (např "hesla.js") alew nevim, jak dát na ty stránky, aby to zase rozkódovali!
Sem z toho celej trochu zamotanej a nevim co s tim! Takže mi pls trochu helpněte nebo se z toho doslova "zvencnu"!
obávám se že to je právě důvod, proč pro zaheslovaný vstup není JS to pravé ořechové. Přístup do zdrojáku nezakážeš a zdroj JS prostě je vidět, protože je to jeho vlastnost. Snad se nespletu, když řeknu, že JS je skript který provádí prohlížeč, tudíž se k němu musí dostat jeho zdroják, takže se na něj prostě můžeš podívat.
Myslím že lepší cesta je PHP.
""lepší cesta je PHP"" jenomče to já co? To já neumim! Tak mi aspoŇ helpněte, jak rozheslovat něco, co v Total Commanderu 5.51 32bit zahesluju!
Existuje cesta jak zaheslovat stránky přes js. Někde jsem to viděl. Celé stránky jsou zaheslované a jsou v js proměnné, takže dotyčný vidí akorát guláš s písmenek. Jména ani hesla nejsou vidět. Je to zakryptované, takže rozlousknutí trvá poměrně dlouho. viz http://www.htmlpassword.com/