Kritika webicku

http://webovy.vyrobce.cz/

co vy na to?
Jo, pěkný.
Natrefil jsem na slovo "strukturace webu" asi spíš struktura. Pak mě zarazilo spojení "databázní operace" databázové?
A ještě, nepiš tam, že jsou levné. Pokud je nějaká firma bude chtít, tak si řekni rozumnou sumu. Ne že to co vidím uděláš nějkomu za 2000,- To uděláš jednou a pak nebudeš mít z čeho zaplatit nájem. Nehledě na to, že pak bude mít každý zedník větší příjmy........ :-)
no za dva litry to tam mam jen jako vizitku na webu :o)
to by bylo neco treba takoveho http://kohoutovo.net/novy.php

jinak ty slovni spojeni upravim, diky moc za upozorneni ;)
K takhle profesionální tvorbě nemám žádné námitky.
Pěkný, pěkný!
No teda lidi, ja se to sem bal dat a vy na me tohle :D
Když profesionální, tak by se měla zobrazit dobře i v mojí opeře (7.51, uznávám, že to bude asi starožitnost, ale já na ni nedám dopustit). Spodek menu prostě chybí a ten nadpis "Co vám vytvoříme" má odtržítko tímhle menu zakryté (odtržítko je úplně vlevo, nadpis je vedle menu, ty další už takhle neblbnou). Dále položky v menu by měly být více nalevo, mezi kostičkou a levým okrajem menu je jaksi velká mezera (cca 40px).

Takže máš ještě co dělat ;) Jinak vzhled jako takový chválím, možná vršek menu a spodní okraj loga (ten plastický přechod mezi stránkou a obrázkem) by mohl splývat (nebo by menu mohlo být nasunuté na ten lem - ono to opticky vypadá, že asi má bejt, takže asi taky věc nekompatibility).

Dělení na programy je nesmysl. Sice to dává jakýsi přehled, ale lepší by byla jakási galerie již vytvořených webů, u kterých by byla nějaká cenovka, kolik ten web stál, aby měl zákazník nějakou cenovou orientaci a představu o výsledku. Webový průmysl se vážně řídí spojením "cena dohodou" ;)
Nípal: hmmm.... :-(( to mas koukam pravdu. Jsem to kontroloval Operou pred dvema dny a to byla asi chyba. Kazdopadne nechapu logiku toho, jak to vykresluje. To je jeste vetsi fantasie, nez samotny IE :D No ale pokusim se s tim neco jeste udelat (momentalne me nenapada ale vubec nic)..
btw, me se v Opere nezobrazlilo ani logo :-?
Tondys: já tohle řeším jednoduše, dám web v xhtml s xml deklarací, čímž jakékoliv IE hodím spolehlivě do quirku, vše ostatní se za použití běžných css vlastností chová stejně a validně, a na IE zbydou podtržítka. jednoduché a účinné.
pěkný, ale některý věty jsou až moc "penězuchtivý" ... IMHO
osetri si ten obj. formular ...
Nípal:
mno xml deklaraci zkusim, jinak mam zvlastni ext. soubor css jen pro ie pomoci jeho podminky, coz je ucinejsi a hlavne; je to validni. Proto tedy neni potreba dostavat ie do stavu nestandardniho quirku. Ostatni prohlizece to neprectou.

Ijáček: no je to komerční web, ale podivam se, jestli jsem to nekde neprehnal ;)

23k: osetrim ;)
Nípal: tak jsem to nakonec udelal pres php (jestlize prohlizec), ponevadz ta opera to zas zobrazuje i trosku jinak nez ie (nemluve o uplne jinem zobrazeni, nez pro gecka). Myslim ze Opera a IE jsou si o dost blizsi. Stejne ale newim proc kazdy prohlizec zobrazuje stranku jinak, kdyz je jim jasne dano striktni doctype nejnovejsi verze...
pss: ale ikonce od navrcholu jsem musel dat v opere visibility: hidden, ponevadz nesmyslne zobrazuje dva obrazky navrcholu pod sebou. Nevite nekdo jak to udelat jinak?
Já mám taky několik připomínek (koukám n to v Opeře):

1) Text by měl mít pevnou šířku a ne "floatovat" kolem boxu s menu

2) Odlišil bych položky menu od položek v kontaktech

3) IMHO jsou Javascript history šipky dost naprd, každej kdo chce jít dopředu, nebo dozadu si klikne v prohlížeči

4) Ten text na úplně horní liště mi tam moc nesedí

Jinak docela pocivá práce.

P.S.: Stejně jsem levnější! ;-)
Garofano:

ad 1) proc by nemel floatovat?

ad 2) no vidis, to je dobry napad, mozna vic doseda

ad 3) no v mem pripade kvuli pomocnikovy v sekci Pruvodce webem je to ulehceni, nez najizdet az nahoru doleva... Jinak bych to nepouzival ;)

ad 4) Taky ho dam doseda...

P.s.: no to urcite, nejsi blazen?