blahapet. ale na lepší se zvykne rychle... :) Neříkej, že jsi nikdy nehledal blbě uzavřenou závokrku v šílených podmínkách nějakého ifu. To se v notepadu dělá hrozně blbě.
MzM: copak if, to je este pohodicka, ale psat v notepadu v lispu, to je teprve posusnanicko! (navic kdyz se pri chybe dozvis jenom to, ze chybi zavorka. ale kde chybi, to uz ti to nerekne...) :-D
Tonik: a navic, i kdyz ti to rekne radek, tak to musi byt celkem sranda pocitat :-D Sam takove casy pamatuju a to oproti dnesku byly opravdu mrnave kody. A i to byla fuska :-D
MzM: Stahuju jedit. Podle tve "recenze" to muze byt zajimavy, ten foldering se mi libi. uvidime ;o)
Tonik, LISP? To tuším znamená Lost In Stupid Parentheses, ne? Heh, to jsou ty funkcionální jazyky, do kterých jsem nepronikl. Ale viděl jsem v tom napsanou hru.
Eagleeye: s foldingem jsem se poprvé setkal v JEDu. To byl jakýsi editor v linuxu. Byl to takový malý emacs, nebyl v lispu (shodou okolností), tudíž byl rychlejší. Pak měl i syntax highlighting. Ale grafika ho převálcovala. Co už. On ten JEdit je stejně lepší, takový přijemnější. Jo, jsem zmlsaný, líbí se mi používat myš. Zvlášť kopírování prostředním tlačítkem myši (kolečkem) může být prda. Trošku vadí, že k jedit potřebuješ minimálně JRE, což z toho celého dělá docela velkou věc. Ale zase si myslím, že to stojí za to.
no, já tvořím stránky ve WebCoderu 4 a nemůžu si zatím stěžovat :)
kurňa, ten PSPad nevypadá špatně. asi ho budu kombinovat s dremweaverem.
ja použivam všechno s jednim program nikdy nic neudělate proto je lepší to zkombinovat co vy nato
>>> ja použivam všechno s jednim program nikdy nic neudělate proto je lepší to zkombinovat co vy nato
- pekna krawina ;o)
(ale pouzivat treba photoshop, PSPad, popr. treba Flash; proc ne)
Všechno? Když mám velde sebe ten PSPad nebo JEdit a notepad, tak si určitě vyberu PSPad nebo JEdit a ne notepad. Protože je to pohodlnější a rychleji se s tím dělá. Kór když ti ukáže kde máš v html nebo php chybu dřív než proleze přes web.
Já dělám v Html-Wap editoru je to celkem dobrý. A je to freewar