http://pascaltools.wz.cz

Chtěl bych znát váš názor na stránku http://pascaltools.wz.cz , co se týče použitelnosti, přístupnosti, zobrazení v různých prohlížečích a grafiky.

Pokud budou nějaké dotazy, rád je zodpovím.
Předem děkuji za názory.
zajímavý
Jenom mě zaráží, že v hlavičce není úryvek z pascalovského zdrojáku, ale ze zdrojáku VisualBasicovského (a to minimálně VB5).
No, odsranění formátovacích mezer třeba u bloku try finally, jak jsem zkusil, není nic, co by to zpřehlednilo.
Nic méně. Design je vcelku hezký, je to funkční ve ff se to zobrazuje vpořádku (asi nevidím tam nic špatného), takže bych to bral jako "na vyzkoušení" je to téma zajímavé, akorát bych to raději nepoužíval.
2 Nípal: Plánuju, že si sám udělám hlavičku právě zdrojáku z Pascalu...

2 Marek z Markova: Ono hlavně bude problém v tom, že pod pojmem přehlednost si každej představuje něco jinýho. Takže jedinný řešení je poskytnout možnost uživatelského nastavení, což mi ale ještě chvíli potrvá.
Ještě tam udělej syntax hajlajt :)
2 Nípal - taky dobrej nápad, už je to v to-do listu...

Jinak jsem tam doopravil pár drobnejch chyb, takže pokud máte ještě nějaký připomínky, tak klidně pište.
A ještě doporučím jednu featuru:

Každou funkci/třídu/proceduru dej jako záložku (<a name=...) a pak jejich volání dej jako odkazy :)) a ještě můžeš ten seznam vypsat třeba nahoře nad kódem.

Takže bude třeba toto:

[VypisText]
[VymazText]

...

procedure VypisText(fcText : string);
begin
...
end;

...

procedure VymazText;
begin
...
end;

...

begin
[VypisText]('ahoj');
[VymazText];
end.

A ještě další menší vylepšní, jako title k těm odkazům funkcí/procedur... dej jejich parametry (u tříd třeba jejich komponenty). ;)
Tak jsem zkusil svůj zdroják přerovnat, a moc to nezabralo. Ono to bude asi tím, že píšu dost přehledně. Každopádně by mi to nemuselo všechna jména házet na malá písmena. U věcí, jako jsou označení portů, to může docela ztratit přehlednost :)
No hurá, po dlouhé době pěkný web. Gratuluji.