Po mnoha letech jsem objevil tagy...

Po mnohla letech práce s html jsem objevil pro mě nové tagy. A sice FIELDSET, LEGEND a LABEL. Vživotě jsem je nepoužil a zdají se být použilené, zejména label mě nadchnul. (-;
Jaké taje ještě html skrývá?
Tak fieldset jsem už používal na svejch starejch osobkách. Legend k tomu vlastně patří jako popisek rámečku, akorát label se mi teď nějak nemůže vybavit. Zajímavost taky je, jak se fieldset hnusně zobrazuje v IE. Ve FF vyniká naprosto úplně báječně.
Jo, label AFAIK vlastně je, že se klikne na popisek vedle zaškrtávacího políčka a ono se zaškrtne samo. Jj, už si vzpomínám, taky jsem to používal.
Label je dokonce taková skoro-povinná věc, co se týče přístupnosti... Jo, mám ráda sémantické značky :-))
.. a to já jsem vůbec nevěděl, takový jsem já.
Ono, klikat do 10×10px kolečka, abych jej zaškrtl, to není žádná sranda, i když je hrot kurzoru řádně ostrý. Jediné, co mi na tom LABELu vadí, je to, že musím těm prvkům házet ještě id, takže vzrůstá spotřeba nejen tagů, ale i atributů. :| Ale tyhle tři tagy se mi jeví dost důležitým doplňkem k formulářům ;)
jj, jsou good
No, zrovna atributy id, když se správně použijí, mají docela obstojný význam pro logickou strukturu dokumentu. Třeba je fajn, jak vyšachovaly <a name="...">. Takže zrovna většího počtu smysluplných id bych se nebála, na rozdíl od takzvaného přeclassování :-)