Kritika vzhledu webu

http://someany.wz.cz/main.php tak a muzete se vyradit na chybickach prosim nesetrit


PS: muj nazor na editory webu: dlouho sem editoval v PSPadu dobry program pak sem si poridil Macromedia Dreamweaver MX ne pro jeho editaci HTML ale pro suprove pripojeni k ftp a spravu souboru proste super
sorry, ale mne sa to moc nelubi, takto vypadala moja druha stranka ktoru som spravil vo frontpage2 a to som mal 13 alebo 14... tak asi tolko... logo je rozmazane a velke(to sa moc nepatri, bud male logo, alebo ked velke tak nie logo) , sak to sa naucis, zdravim a drzim palce pri prerobeni webu... PS: Snaz sa urobit nieco extra, popripade uletene, chapes? Ak je to osobna stranka tak to nevytvaraj ako web ale ako nejaku prezentaciu vo flashici v PPS ale samozreme to musis spracovat do html (php), dufam ze ste ma (ne)pochopili :")
cely to působi tak divně, moc tmavy a musim souhlasit s LMDizajn, že logo tomu moc nepřidá. Sorry. PS: taky nepouživám spisovnou češtinu a pišu, jak mi zobák narost, ale "mich" a "brzi"? Tvorbě zdar!
Strasne veliky logo...je skoro přes pulku obrazovky...a ty chyby...chtelo by to zkontrolovat od mamy treba!
Diky za upozorneni na to logo mam velky rozliseni monitoru a tak sem si toho nevsim :) mno chyby vymluvil bich :) se na to ze sem to psal rychle ale neptal sem se na kritiku textu ale grafiky :)

Pište dal logo jdu zmensit ...
Jakýsi pokus o grafiku - to logo je dost zmatený a jak všichni říkají dost vysoký. Černý písmo i odkazy na tmavém pozadí? To snad ne. Jinak se mi líbí to heslo na úvodní straně s reklamou.
Co rikate ted zmenil sem menu a zesvetlil to :)
pořád hrůza, pokud se týká barev ;)
SomeAny:

No, vypadá to malinko lépe, ale koukám na to v IE 5.0 800×600 a v L menu jak tam máš to řádkování, tak odkazy jsou jakoby přes ty řádky - první ne, coč nepůsobí zrovna fajn. Nevím jak to vypadá v jiných browserech a jiných rozlišení. Dodělat obsah.
sorry ale ne ne...Vies co, pozri si napr. http://www.gameavalanche.com/ to je sice velky web ale pozri ako by to mohlo vypadať(keď to chceš tmavé) alebo este ked si pozres original http://www.hurricane-soft.com/ . tak mrkni do zdrojaka myslim ze nieco odkukas, aspon dizajn ked nic ine...
Ohledne to IE nevim jak na to mam IE posrany vam poslu screen co mi to dela s tim webem proste hruza sou roztahany bunky tabulky zajimalo by me jestly vam to dela taky jestly je to ve vsech IE nebo jenom u me :(

PS: du to udelat cely znova :)
jak mas to menu nahore, tak bych udelal aby ten cely blok (kde je napr. napsane "Úvod") jako tlacitko, nebo bych alespon u toho textoveho odkazu zrusil podtrzeni pri najeti. U sekce "Forum" bych to radeji vystrelil do noveho okna, aby tam tvoje stranka zustala. Menu bych nejak barevne odladil od zbytku stranky a dole je to nejake usekle...ci co?
P.S.: mozna bych udelal nejake pozadi stranky, treba takovy cerny (nenapadne prouzkovany) vzor, aby to vypadalo jako takova polomeka guma - ale to je jen takova mala rada :o)
jj :)