...kdybych tyhle weby delal na zakazku:
1) tondys.wz.cz
a
2) webovy.vyrobce.cz
vim ze se to odhaduje spatne, kor Vam, jako webmasterum, ale takova info by se moc hodila.
Diky kamaradi ;o)
no pod 4litre by som nesiel...
já bych to udělal i za 1500,- POdle mě je to dost žiďárna nabízet takový sumy jako 4000,- za něco, co máš za chvilku udělaný...
No tondo ;) ja nevim, musis mit taky urcite schopnosti PRODAT to. I za @!#$ se da zkasirovat moc , stejne tak jako za kvalitni praci si rict malo. Sice to stalo hodne prace, ale to je tim, ze to nemas jako profi job a kdyz skladas stranky tak experimentujes jako vetsina z nas.
Stejne je to nepatri do spicky, a proto bych si rekl tak 2500,-
neviem ako je to u vas v cesach ale myslim ze tvoj web a praca je v poho, takze si mozes vypitat prachy... Kolko to zalezi na konkurencii.
jj přesně.
Viděl jsem pěkné weby za 500,- ale taky frontpagovky za 12000,- :-!
Mno jeden kamos, ktery to ma dost rozbehle mi radil at pod sest litru nejdu, tak nevim, ale zas to preci nebudu delat zadaco :-)
Na těch stránkách není nic neobyčejného použitý HTML,CSS, trocha PHP a design je hodně průměrný. Já bych to udělal za cenu, která tady už padla a to 1500,-.
hm, dobra, tak dik za rady ;)
kasli na 1500,- vypitaj si radsej viac(5000) a keby nechceli tak klesnes na menej(4000) a este je to furt viac ako 1500 a ony si budu myslet jak vyhrali...
a bude to tak s vjetnamcema na tržnici...
x:kolik to stojí?
y:5000,-
x:To je moc...
y:ale k tomu dostaneš dárek zdarma...
x:Stejně je to moc...
y:no tak 3500,-
x: pořád moc...
y: dobře... 1500,- ale bez dárku...
x: ne, s dárkem!
y: dobře, dobře... s dárkem...
takhle nějak?
Ijáček: Ja nejsem zadny vietnamec. Jsem cech a na to jsem hrdy. Nejsme na zadne vietnamske trznici. Ja neprodavam krunty z Ciny. Jestly ty budes prodavat svoje stazene sablony za 1.500, tak je to sice smutne, nicmene srovnavat to s vlastnorucni tvorbou nemuzes. Prirovnavej vietnamce k sobe a ne k cloveku, ktery neco poctive dela a chce se poctive zivit ano?
LMDizajn: ano, to je obchodni politika, neminim si rikat 1.500.- ono je to v obchode vetsinou tak, ze cena urcuje kvalitu a ne ze kvalita urcuje cenu ;-)
Hlavni je reklamni kampan. Vim ze nedelam nic z ceho by se clovek "posadil na zadek", ale myslel jsem ze budete v prevazne vetsine rikat rozumne castky. Podle meho je rozumne ze zacatku tak 60-65 Kc/hod, ponevadz nedelam nekde zadneho skladnika, abych dostaval 55.- Je to kreativni prace a ze zacatku si budu rikat mene, to ano. Ale jak tu ctu treba od Damiana, ze by to udelal za 1.500.-, tak jednak neverim, ze by to udelal (se vsi uctou) a pak si myslim ze u takoveho kluka je to jen prividelek, ale pokud se tim clovek chce v budoucnu zivit (coz napr. z webu WV mohlo vypliva) tak je 1.500 almuzna a hladovet u pocitace nehodlam :-)) Nicmene dik za nazory. Ceny si stanovim stejne podle sebe a to o dost vyssi. Mam jednoho kamarada, dela jako jediny programatora systemu shopsys (napr. http://shopsys.cz/) a i ten rikal abych zacal tak na 8.000.-kc za web. Jako je hezke ze mi zde pisete, ale s prominutim voloviny.. No ale na druhou stranu je moje velka blbost ze jsem zde takove tema zakladal, protoze se ani nic jineho od "konkurence" nedalo cekat, ze :-))
>>Ja nejsem zadny vietnamec. Jsem cech a na to jsem hrdy. Nejsme na zadne vietnamske trznici. Ja neprodavam krunty z Ciny. Jestly ty budes prodavat svoje stazene sablony za 1.500, tak je to sice smutne, nicmene srovnavat to s vlastnorucni tvorbou nemuzes. Prirovnavej vietnamce k sobe a ne k cloveku, ktery neco poctive dela a chce se poctive zivit ano?
čéče nerozčiluj se hned... byla to jen rakce LMdizajnovu s prominutím "blbou" odpověď...
a v posledním příspěvku si to vystih přesně... hlavně tou poslední větou... :):):)
no s tema cenama to chce hodne promyslet. protoze kdyz si reknes malo tak nikoho neupoutas. lidi se zkratka radi chlubi drahymi vecmi. uz jsem i videl ze kamos(mmch te o strankach nevi skoro nic), si za vytvor z frontpage rekl 10ku. a kdyz jsem mu se zeptal jestli to neprehnal, tak mi odpovedel celkem trefnou vetou. kdyz se budes podcenovat tak nic neprodas. navic musis znat svou hranici.
imho by se tvoje weby daly prodat v pohode za 10ku, ale musis bejt presvedcivej
jj, asi mate oba pravdu :-)
Ale no! Ijacek! Jaky Vietnamista... Ja som len chcel poradit, ale nepochopil som to ja som myslel ze on len tak pre zabavu, hoby... a nie ze chce zarabat.
tak už to neřešte... prostě tady došlo k nedorozumění... jestli se někdo cítí ukřivděn, tak se mu hluboce od srdce omlouvám...
ja se omlouvam, asi me chytl nejaky nerv. Mel jsem spatny den ;o)
tak jsme se všichni navzájem omluvili a je to OK... jo?
Tondys > di s timhle topicem a tvym webem na INTERVAL a tam dostanes takovou sprsku ze budes minimalne mesic offline a budes sedet pod stolem a o delani webu nebudes chtit ani slyset
hm, tak ja si to radeji necham pro sebe :-]
<HTML>S cenama je to jednoduche...
Pokud na trhu budou rozdavacni blbci co prodaji svou praci za 1500 muzou to vsichni zabalit.
Jestlize udelam RS v hodnote 10000Kc tak ho muzu vzhledem k situaci a konkurenci prodat za 8000Kc, pak ale prijde nabidka znovu a ja tu samou jiz vytvorenou praci neprodam za 5000 jen abych to prodal bez prace, ale dodam to za X tydnu opet za 8000Kc.. zda se vam to nefer? Pokud ano pak vas prosim jdete delat neco jineho, ne tenhle job.
Ten kdo dela svou praci kvalitne musi si ji umet take vazit a take ji prodat.
Bojim se dne kdy nam budou fusovat do remesla deti za brigadnich 500Kc/web.
Tondys: za web tondys.wz.cz bych ti osobne ani nezaplatil, ale jsou firmy ktere to udelaji a je jich vetsina, nemam ted cas se divat na slozitost a obsah php kodu jestli tam vubec nejaky je, ale jen tak letmo rikam MIN. 4000Kc bez ZL</HTML>
<HTML>Jednoduseji sleduj cas ktery nad danou veci stravis a ohodnot to svym vykonem...
priklad: Ja napr. za hodinu napisu v php to, co jini za 3h, proto si nauctuju 350Kc/h a praci co udelam za 22h cisteho casu vychazi na 7700Kc.
Ale jak rikam.. cim vic toho udelas (hlavne v php) tim vic toho budes mit pozdeji hotovo takze misto scriptu o 300radcich napises jen 20radku ale zapocitas vsechny</HTML>
učtuj si kolik chceš, ale třeba na stránkách WvC máš několik chybek... ... tak třeva nápis velmi kvalitní a laciný výrobce internetových webových stránek a aplikací s velmi dobrou optimalizací pro internetové vyhledávače je tak skětlej, že nejde přečíst... a vůbec... všechny "vysvětlený" odkazy jsou nečitelný... položky ve standardech ti vyplouvaj z menu... a kontakty jsou taky strášně slabý... :(