Pro admina:Překročena kvóta

Mám stránky a na nich mám umstěn svůj fotbalový manažer.Teď jsem ho dal ke stáhnutí, a hlásí mi to over kvota.Nedá se to nějak změnit?
Nebud smutnej,me to hlasi taky - nestiha jim masinka ?? :)))
Mě teď taky! Co se to sakra děje? Mám tam max. 10 MB dat, nic víc než HTML a svoje softy a overquota! Dívám se na soubory, ty jsou pryč!!! Budu to muset uploadovat znovu? A to jsem zrovna potřeboval nějakej soubor...

A vůbec nemluvím o tom, že vypadám jak idiot - teď jsem měl docela dost přístupů.

Vůbec tomu nerozumím, vysvětlí mi někdo co se děje?

Díky moc!

Pavel
Jo, je to ohromně vtipný, chci natahovat soubory a on je tam jenom jeden a to eště ne můj.. A eště ten text, že jsem porušil pravidla, mi pěkně vadí.
Ze by konec webzdarma ??
Jo je to fakt vopruz a hlavne me urazi ta pitoma hlaska :
Uživatel překročil stanovené kvóty pro přenos souborů. To ve většině případů indikuje, že uživatel porušil pravidla a umístil zde nedovolený obsah.
Zadny pravidla sem neporusil !!! jediny vetsi soubory sou mp3 trojky kapely vo kery je ta stranky a nelegalni nebudou, protoze sem texty i muziku napsal ja !!!!
A hlavne v podminkach sem si teda zadny hlasky vo kvote nevsim, takze bych radil preformulovat Upozozneni na neco jako: Vas Web je fakt skvelej a lidi vam tam furt lezou a stahujou co muzou az se nam z toho zavaril server. Omlouvame se a sme radi ze vase stranky sou prave na nasem serveru. s omluvou vas webzdarma.....
Tak koukam ze tu nejsem jedinej s timto problemem
je tu skoro 60 000 webu... kdyby mel kazdy jen deset mega (muj ma 40mb), bylo by to 600gb? a vy se certite, ze nemate misto! :o)
...
kolik je ta kvota..?
pani ja som sa uy naucil kodovat
poziadavky na server zo zavinacom pred ("@")

inac to nejde publikovat :)))