speciální styly pro IE

Ahoj, nejdou nějak nadefinovat styly, který by si stahoval IE a pak nadefinovat zase jiný pro Mozillu, Operu.... a při každym otevření by si to zjistilo, jestli to je prohlížeč s vykreslovacím jádrem gecko++ a vložilo by to pro něj styly a pro IE zase jiný... rozumíte mi?
V první řadě je potřeba říct, že udržovat na webu současně různé styly pro různé prohlížeče tě do týdne přivede do (sebe)vražedného rozpoložení. Radši se tomu vyhni.

Extra styl pro novější verze Opery prakticky nemá smysl.

Extra stylopis pro IE se dá v hlavičce připojit v podmíněném komentáři.
http://interval.cz/clanek.asp?article=896
nj, ježe já absolutně pozicuju patičku stránky a tu mi oba prohlížeče zobrazujou rozdílně...
tak.. už sem to nějak vyřešil i bez toho, ale proč mi to v IE vkládá mezi patičku ten blbej bílej proužek? www.becaci.wz.cz...

P.S. Jak může někdo používat IE? Mam ho 10 minut puštěnej a co půl minutu vyskočí nějakej pop-up, nahlásí nějakou chybu... fuj fuj fuj!
halóóó! nevíte někdo proč mi to v IE zobrazuje tu blbou bílou mezeru?
Mám IE a "tu blbou bílou mezeru" nevidím. Ale třeba je to jenom tím, že jsem slepý ! Ale Brail mi tam ukazuje nějaké <br><br> navíc.
Ijáček: Chtělo by trochu upřesnit, kde ta mezera přesně je a jestli máš IE 6.0
takže... bílá mezera se mi zobrazuje v IE mam pocit, že 6.0... v Mozille ne...

Je to mezi patickou, kde je napáno webmaster: jan němec a kompletním černým orámováním... na stránce www.becaci.wz.cz
Nevím jestli to tady už zaznělo ale jde to takhle např. rozdílný margin pro FF a IE:

margin: 5px;
_margin: 7px;

musí to jít v takovýmhle pořadí nejdřív pez podtržítka a pak s ním.

FF a Mozilla si vezmou pouze údaj z toho prvního, čili 5px a to co začíná na _ ignorují, zatím co IE si podtržítka nevšimne a tudíš se margin nastaví na 7px. Četl jsem to někde u pixyho. Já osobně to často používám.
hm... hned to jdu ozkoušet!
tak jsem to zkusil... jenže ať to napozicuju jakkoliv, tak to stejně tvoří kolem toho obrázku nějakej rámeček a když to teda šoupnu dolejš, tak to tim bílym překreje ten border, tak já už fakt nevim... :(
a co takhle:
div patička bude mít jako pozadí (takže to nebude obrázek v divu), to co máš v patičce černý, a nastavíš v něm bílý text, kterým do toho napíšeš co potřebuješ. Divu nastavíš potřebnou vejšku a šířku... Bylo by to imho lepší i proto, že text bude text a ne obrázek ;-) no je to jen názor, hlavně se mi nechce ta mezera pod tím obrázkem koumat, tak jen píšu, jak bych to udělala já...
no popřemejšlim o tom... když mě se do toho tak nechce... :-)
Nezkoumala jsem to, ale od boku bych tipla, že IE možná dává <img /> nějaké defaultní odstrčení, margin. Zkus od <img> oddělat margin (možná bude potřeba i display:block).

Ale jak už řekla dis, mít patičku řešenou obrázkem je čuňárna. Grafiku pozadím, text textem.
podtrzitkovy hack, tedy napr. "_margin: 7px;" ma takovy problem, ze se to vetsinou rozhazi zas v Opere, ponevadz zobrazuje podobneji IE. Podtrzitkovy hack navic ani neni validni, tudiz je lepsi jej vubec nepouzivat.
tak jo... udělal jsem to tak, jak ste mi poradili, ale jak mam odsadit ty odkazy vertikálně doprostřed?
poraďte pls... :(
Které odkazy? Vidím tam akorát navigaci, která by potřebovala vycentrovat horizontálně. To by se možná dalo udělat přes staré známé margin:auto. Nebo, pokud to jenom nemá zasahovat do černého rámečku vlevo, tak třeba jenom odšoupnout pomocí margin-left.
už to mam hotový... :)