probleeem

Mam mensi problem zo strankou. Totiz cela stranka (www.fofo.borec.cz) je sam o sebe problem.

Ludia pomoc!
Som tak trochu zaciatocnik a chcel by som od vas nieco z grafiky a aj ta neaka rada by sa mi zisla... ta stranka je vlastne zatial o nicom a nechcem ju ani dokoncovat v takejto grafike...
Zatial DIK
No musím říct, že já opravdu nevím o čem ta stránka je, protože se mi načetlo jen černé pozadí a reklama a z kódu jsem vyčetla, že je tam ještě nějakej flash, ale ten se mi nenačetl (mám firefox), takže ti asi moc neporadím...
Tak jsem si teda pustila IE ;-) a přešla přes flash, takže bych ti hned na začátek doporučila udělat tam i neflashový vstup. Jinak imho ta stránka nevypadá nejhůř, teda až na to hejbací logo, to se mi moc nelíbí. Taky menu je jen javaskriptem, mělo by tam byt i jen obyčejný textový pro ty, kdo maj vyplej javaskript.
Thalia, zkus http://fofo.borec.cz/page.php

fofo: je to na první pohled takové líbivé, jestli jsi dělal ty flashe sám, tak asi něco umíš. (Já osobně flash neumím.)
Na úvodní stránce (pokud ji tam mermomocí chceš (na odklonění reklamy je dobrá)) dej něco, aby mohli na tvůj web i lidi bez flashe.
Jinak celé se mi to jeví takové podivné, celé mi to příjde moc tmavé a písmenka pak moc kontrastní. Pořád mám pocit, jako bych měl zaostřit a nejde to.

Menu jsem musel chvilku přemlouvat. Když se jako rozbalí, tak musí člověk položku podmenu doslova ulovit.

O mě: tatry (nebo co to je) v pozadí vypadají impozantně. :-D Možná by neškodilo, když už nabádáš, aby ti napsali, abys někde poblíž (nejlépe na to "napíš mi") vyrobil link na svůj e-mail, nebo nějaký jiný komunikační prostředek.

Meniny fakt nemá Nina. Teda aspoň u nás v ČR (Bořek). To je asi zbytečná informace. IP je taky taková "hodně důležitá" informace. Navíc to, co vidím je IP nějaké brány a ne moje.

vzkazy: opravdu zvláštní, pokud si je chci přečíst, tak musím něco napsat? Podivné. Mail je povinný? Tak tam aspoň zkontroluj jestli tam je @. Ale raději ho povinný nedělej....

Hýbací věci v zorném poli dost odvádějí pozornost, ale to je otázka vkusu.

v 800x600 se objeví horizontální scrollbar v prostředním framu, nevypadá to moc hezky.

Jinak ti to funguje hezky.

Tolik můj názor.
Lenze ja by som chcel zmenit celkovo grafiku... no stym menu ma to fakt nenapadlo...
Tak to se ptej grafika, já nemám výtvarné střevo. Nebo zkus nějaké ty free templates, nebo jak se to jmenuje.
Moj e-mail je fofo@azet.sk


Marek: tie meniny: platia v SVK
mail mi kontroluje scrip ci je to naozaj email ale bohuzial zbytocne - nefunguje...


Ale dik... aspon viem ze tu stranku budem komplet prerabat a z textom sa este dost naseriem...