Žjó, tady ale sršej emoce. Já jsem taky nasranej. Ale kvůli tomu se tu nebudu hádat s ostatníma.
Prozíravě jsem si svoje věci zálohovala a teď už si vesele stěhuju stránky jinam.....ještě nevím, jestli natrvalo...
na ten tenzor.cz....skripty a databazi k preziti nepotrebuju....100MB se mi libi, ale je tam omezeni velikosti souboru - max. 2MB :-( Tvar adresy je hroznej, ale redir.cz mi pomuze :-))
aaaa, tak to vypada, ze omezeni velikosti souboru tam neni :-)
fakt, kam, web wz je svojimi moznostiamy takmer monopol v cz:)
a ty co tolko placu nad kupov domeny, tak im odporucim cim skvor
ja uz mam za 349Sk/mes neobmedzeny server s neobmedzenymi moznostiami
vid ...
http://www.vasadomena.sk/
(registruju aj CZ)
ja som s nimi maximalne spokojny
(tu to mam svor ako test-host)
:))) cmuuk
martines
Tak jsem myslel ze dve hodiny minimalne jsou dve hodiny minimalne. Netusil jsem ze je to preklep a ze to meli byt dva dny minimalne :o( .. Zacinam hledat jinde i kdyz tady se mi to zamlouvalo..... smuuula. Jeste stesti ze data mam zalohovane.... Takze si v klidu dal uklizejte svoje pole... a dal delejte ze nemate ani cas rici tady na foru kdy to konecne pojede.....Vzdyt se nic nedeje, muzete byt klidni jen mate zas o jednoho spokojeneho zakaznika min :o(
Po zkušenosti s hyperlinkem/hyperlinxem a následným pádem Nixnetu musím konstatovat, že se finanční obtíže internetu dostali i k nám...
Přecejen provozovat webhosting s takovými možnostmi musí být opravdu pěkně drsné.... Jen kolik je tu uživatelských účtů (zvláště po pádu jiných freewebhostinu tu musel být opravdu velký nával...), a přesto server dosahuje tak skvělé rychlosti. Když to uvážíme, je jasné, že musí disponovat opravdu velkým a velmi zatěžovaným diskovým polem, které nemůže takovou zátěž zvládat do nekonečna...
Vydržte co nejdéle... Protože jestli to skončíte i vy, budeme všichni v háji... Nevěřím, že by zbývající české webhostingy dokázali zvládnout přísun takového obrovského množství uživatelů. Minimálně ic.cz by to zabalil (už to jednou udělali), host.sk by zas zakázal nové registrace atp.
Vydržte, věřím vám...
Myslim že Host.sk už to zase zakazal :(((
>Doufejme, že to ještě rozchodí.....
No to máš pravdu..... 25.11,14:15 a eště furt NIC!!!
Kurňa už to zprovozněte,jak asi budou vypadat moje statistyky???
Tady sou za minulej tejden:
Pondeli: 36
Utery: 40
Streda: 43
Ctvrtek: 33
Patek: 29
Sobota: 34
Nedele: 0
Celkem: 215
Klasicky mívám tak 270 - 300!
halóóoó
koukám že nejsem nasranej sám!!!!!
bojim bojim o svá data
o nic víc !!!
prosím svá data aspoň na pár minut abych si je stáhnul a mohl zdrhnout pryč a úplně pryč !!!
ne ne vážně, čekám a doufám že to ožije ! nebo mě odvezou!
chci tady být furt ale už to blbne ňák moc hodně ne ? v posl týdnech
ale s takovoudle poruchou bych fakt nikdy nepočítal
chybama se čluvěk učí!
a tak webzdarmáci , zálohujte si vždy pořádně své data
peace :-))
Miro, ozvi se!!!
BTW: nachapu, jak si nekdo muze stranky nechat jenom na netu a nezazalohovat si je... to muze udelat jedine blazen...
Hmmm nastesti sem si je zalohnul tesne pred tim pádem :)) sem v poho ale zkusim vydržet. Ale už me síly opoustejiiiiiii :(
Jestli se to nezlepší,tak se přemístim jimam.. ato asi na iglu.cz
Zatracený výpadky!
Už celý dopoledne čekám na přístup k účtu...
ty možná cele odpoledne ale mi už od soboty večer :)
>BTW: nachapu, jak si nekdo muze stranky nechat jenom na netu a >nezazalohovat si je... to muze udelat jedine blazen...
no ja mam sice pages na lokale ale co statistiky a takove jine serepeticky
databaze z fora atd, ktere nemam vubec nebo jsou neaktualni ja jsem pocital ze to nepojede maximalne 24h a ono to nejede a nejede
....
>BTW: nachapu, jak si nekdo muze stranky nechat jenom na netu a
>nezazalohovat si je... to muze udelat jedine blazen...
....
.. a co registracie users v mysql ? dump som nerobil odkedy som spustil web ..aach prisiel som o cca 300 users :(
pleees help :)
Nevim jak vam, ale me adresa http://mysql.webzdarma.cz/ funguje.
Vyskytly se problémy ano.
Řeší se ano.
Trvá to déle než jsme zvyklí.
Budiž.
Uživateleé jsou, mírně řečeno, naštvaní.
Ale xakru, pokud to má být webhosting, ačkoliv free (za reklamu:->>) tak by mohl admin či kdo reagovat, nebo snad nemá odvahu? Víte o kolilk jste přišli takhle uživatelů a tím pádem i pžříjmů? Jestli Vás tohle nezajímá...nejste příbuzní s Gatesem???
ja nevim ja mam nejak webzdarma rad. je to jediny webhosting co pouzivam. muzete namitnout, ze je to nezodpovedne ze nemam nikdy zadny mirrorek, ale chuj s tim. vypadky mi byly doted jedno, ale pote co jsem zacal delat dalsi stranky do skoly /vut/ a chtel jsem obnovit i stare at se na ne mohou ostatni kouknout a udelal jsem si tu dalsi dva ucty... a pak zjistim, ze se stejne na ne nekouknou, protoze to funguje takhle tak je mi trochu k placi. mimoto jsem spal na podporu jestli tu jde phpbb2.com , odpoved zadna, tak jsem to zkusil . na prvni pokus to slo, ale potom neco upravovat... nevim jestli to je nejakou cachi nebo co na wz... proste nakonec jsem si zridil prostor na servru univerzity a tam to slape jak hodinky... .
jaja.kn.vutbr.cz/~horak33
jaja.kn.vutbr.cz/~horak33/forum
------------------------------------------------------------------
kimirsen.wz.cz - shodne s vyse uvedenymi
kimirsen.wz.cz/forum - shodne s vyse uvedenymi
moserdog.wz.cz
gouranga.wz.cz
portalek.wz.cz
bohuzel jedou jen ty na kolejnetu....
Proc webzdarma uz nejde uz to je 2 den nemnelo to byt vcera rano???????
RE:Nevim jak vam, ale me adresa http://mysql.webzdarma.cz/ funguje.
uuups :D :))
nevsimla som ... cooool jdu dumpovat