<b>Plánovaný výpadek 23./24. 11.</b>

Bozicku....mohli by nam aspon rict, jestli to vubec jeste nekdy pobezi! Vsechny svoje weby (az na jeden, kterej uz predem oplakavam) mam zalohovany...jeden uz jsem dneska presunula....a rada bych vedela, jestli ty ostatni mam zacit stehovat hned ted!
Tak nevim jak vam ale mne to furt jeste nejede to je hrozny docela mne to mrzi proto ze jsem tam v sobotu kdy to jeste slo pridal par fotek a ted se na to nikdo nepodiva . Opravdu to trva uz moc dlouho doufam ze tyto vypadky budou co nejdrive minulosti nechci prechazet jinam ale docela mne vadi ze to skoro vudec nejede . ne ze bich mnel na svich strankach neco extra ale prece jen uz to trva moc dlouho ne?
Kurva drát!Je to teda pěkně v .Když si vzpomenu, že takhle vypadal začátek konce u Nixnetu, tak se mi dělá šoufl:o))Dřív jsem ale ještě měl, kam stránky stěhovat.Ale teď?!Jestli s tím Webzdarma praští, fakt nevím, co budu dělat:o))

P.S.Potřebuju se vysmrkat.
Ach jo nedávno jsem WZ chválil a poradil ho, dnes je mi taky tak nějak zvláštně. Mujweb je na prd, kgb má podobné výpadky a nic víc solidního mě nenapadá :-(
No...aspoň si všichni pokecáme:o)
a raz a dva a webzdarma je -cenzůra-
kgb je taky na nic....včera jsem se tam zkoušela zaregistrovat a ani to mi nešlo...
Ajajajajajajajaj!!!!!
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=9192&t=9192
na serveru webzdarma.cz je nyní prováděna obnova diskového pole.
V tuto chvíli nejsme schopni říci, kdy bude moci být provoz obnoven.
Přijměte prosím naši omluvu, o dalším vývoji budete zde informováni.

To jsme teda informováni jak prase.....Díky moc!!
Jestli to data nepřežijou a jestli to nenahoději do zítřka tak jdu opravdu jinam. ALe rozhodně ne na Anoweb to by měli jednoduchý !!!
RE: http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=9192&t=9192

OOOOPS 8-o 8-0 8-O
..jak jsem již psal výše,o odchodu docela vážně uvažuju...

o nabídkách placených hostingů ale nemám přehled:-(
...můžete mi nějaký doporučit..?
2 Novotny Ijacek: Ty se radsi nauc psat lamaku...to nejde cist, se z te tve zkurvene cestiny s chybama zebleju ty kajetane !!
Zajimave, za vcerejsek mi navrcholu.cz zapocital 1 unikatni pristup. Komu se to podarilo, at se mi ozve :o)
2clovis: postav si vlastni server nebo si to strc do komory
Stale na tom delame, ale neni to tak jednoduche. Zachrana tech dat je mozna, ale trvalo by to radove nekolik dni coz je neprijatelne...
Proto v nekolika hodinach bude zprovoznena moznost nahrat si web na server znovu ( bude omezeno misto ).
Na zachrane dat se bude samozrejme dale pracovat....
Tak tohle je na mě moc, mělo to být v neděli ráno, pak v 11, pak k večeru, pak během noci, a co je dnes??????????? ve 18.45 velký ho*. Děkujeme. To vypadá že náš webzdarma bude nejlepší na českym trhu. když se předělává místo 10 hodin 3 dny *30*
Takze z planovaneho vypadku se stal neplanovany pruser %...(
Super.Už se těším až budu uploadovat znova 100 wallpaperů. Do pi..!!#@!!#!!!! A ještě omezené místo..,hmmm
Už me to fakt se*e!Kdyby kruci aspoň napsali, že už to fachat nebude, nebo, aspoň, že to zku*vili.Takhle je tam pořád napsaná, uprava diskového pole, nebo co, ale oni se, jak to tak vypada snaží záchránit celej Webzdarma.
Pruser to je kazdopadne :((((
Nebojte se ze si toto neuvedomujeme ...
Kazdopadne se snazime zachranit co se da... i kdyz je to za teto situace dosti tezke a uvedomujeme si ze tim povest WZ utrpi....
>>>Zajimave, za vcerejsek mi navrcholu.cz zapocital 1 unikatni pristup. Komu se to podarilo, at se mi ozve :o)<<<

jo,me taky..jeden dneska rano...dle toplistu....
Bude teda možnost znova stránky uploadovat?
Zbývá nám jen se modlit... Kdyby aspoň zejtra ráno...
Kolik tak stojí vlastní doména a hosting?