Hlavně ať to admini daj co nejdříve do pořádku, spoléham na ně, protože jestli nebude wz, tak si hned pujdu registrovat placenou domenu. Wz jako free hosting nemá podle mě v ČR konkurenci. Už tu hostuju asi dva roky a jsem ze službamy wz spokojen a jinak si nepamatuji takhle dlouhodobý výpadek, tak doufam, že nás budeš přůběžně informovat míro. Děláš dobrou práci.
Precetl jsem si to znova:
Za případnou finanční či jinou újmu způsobenou ať už funkčností či nefunkčností služby nenese poskytovatel žádnou zodpovědnost.
To jsou posledni slova registracnich podminek. Smula, ale muzeme jen doufat :(
ja se na to.... nejdriv spadne nixnet - smazane data a ted spadne i toto aaaach joooo...... a navic pripojeni pres ftp nejak blbne......
Jak se vede bývalí webmasteři stránek. Já také patřím mezi Vás. Tomu adminovi nahoře. Pokud vím dnes je již 25.11.2002 19:31 hod a nic.
Dle mého názoru půjde webzdarma tak za měsíc. A bez dat. Na 1. stránce bude: Chybyčka byla opravena. žádáme vlastníky bývalích stránek, aby je znovu zaregistrovali a poté opět nahráli svá data.
taky mě štve, že jsem si nedávno požádal o registraci na Seznam a teď tam bude jen tohle.pech
Tak to je fakt ůžas kdyby aspoň den předem napsaly, že si máme zálohovat stránky...!!! Grrr celý str.v prdeli.................
>Tak to je fakt ůžas kdyby aspoň den předem napsaly, že si máme zálohovat stránky...!!! Grrr celý str.v
>prdeli.................
jestli je máš uložený jenom na netu, tak se nad sebou zamysli
Doufam ze to rozbehate, mam totiz vsechny referaty do skoly ulozeny na webu!!!!!
V současnosti je možné uploadnout max. 2 MB. Data by měla být dle Míry obnovena možná během několika hodin. Pokud vše půjde hladce. Já jsem šťastný člověk. Na své stránky [http://zelpage.webz.cz] jsem alespoň hodil, že stránky jsou v nouzovém režimu. Ostatně, podívejte se a udělejte též něco takového.
vidis, ted to budes mit zrejme vcetne toho Tvyho z pondeli na utery:o)
Takže, nějak nemám chuť tu listovat bezmála 200 připomínkami, mohli byste mi někdo říct, kdy to půjde, budou soubory, co se stane, když tam teď něco nakopíruju
DO PR*EL* KDY UŽ TO KUA POJEDE????
to je úplně na nic
POHNETE rikali jste ze to bude obnoveno vcera v nocnich hodinach do....
jak se zbavut zasilani prispevku na meil mam nastaveno, ze se mi posta stahuje co minutu a tahle marna diskuze mne prestala bavit :-)
Aby ste se neposrali. Když to dělaj tak to asi má nějakej smysl. KRETÉNI kdyby ste si to platili tak budiž ale je to zadarmo tak bytte rádi že ste rádi a nevotravujte. Fakt úroven
podivejte se na sve stranky:
http://web.archive.org/
A co treba to komplet smáznout a at si to kazdý nakopne znova (Každý rozumný Webmaster ma svou zálohu alespon na lokalu i s DB.) Určite by to bylo rychlejsi ale je to drsné řešeni a nejde to :). No nic kluci zvladnete to ja du alespon zatim udelat omluvnej index pro pripadne navstevniky :)
ještě že mám všechny weby na cd jinak by mě lidi zabilyyyyyyyyyyy ciao ale wz je celkem oki..........................škoda že mám jen modem
Ja nevim co ste sichni na*r*ny. Je tu 50 mega zdarma, takze darovanymu koni na zuby nekoukej. Co se tyce navstevniku, tak ti pochopi, ze proste par hodin bude server mimo provoz.
195, to je snad víc než jsem dosáhli u threadu o Davidovi
Co to korwa ale zjebka heheheheheheehee
kdy uz budou fungovat stranky?
je mi uz zvas na bliti tak jim bezte pomoct neeeeee