fiestaclub.wz.cz - co s tím

Nějak mi došla inspirace. Vím, není to krásné, nejsem grafik, návod je zatím dos divný, seznam čelnů hnusný (aha, ten nevidíte).
Co s tím, co vylepšit, co změnit, smazat a tak? Seriózním lidem pošlu testovací jméno heslo, jestli budou chtít...
Dík za názory.
mě se to celkem líbí, ale trochu bych zesvětlil to pozadíí pod textem... a udělal bych to menu jinak.. zdá se mi takové obyčejné.. já sám menu moc enumím, ale ty chceš vylepšovat takže to menu bych vylepšil... logo je dobré... něco zesvětlit... zatim víc k tomu nemám
směrem dolů, jak se to pozadí ztmavuje jsou pak nečitelný odkazy. A na menu bych použil jiný typ okraje. To je asi vše..
Hlavně bych upravil odkazy v L menu (nějakej hover atd.)
- Souhlas s tou tmavostí.
- Nejvíc mi vadí poskakující menu, vršek s obrázkem nemáš všude sejně vysok, takže je to pokaždý jinak dlouhý, navíc to poskakuje než se obrázek načte.
- Jedinej nadpis Odkazy je podtržen - zbytečno.
- Na každý stránce je jinej margin (nebo mi to tak přijde - do zdrojáku jsem zatím nekoukal) a různé druhy orámování těch vnitřních tabulek. Trochu bych to zestejnil (i sestejnil)
- Jinak je to na pohled příjemno - líbí.
Huh, koukám, že to je koukatelné i v IE. :-D (ve FF fungují i ty hovery)
S těma okrajema souhlasím, lepil jsem to jak vlaštovčí hnízdo, tak to taky tak vypadá.
Poskakující menu? :-o
Odkazy.. .aha dík. Netvořím to jenom já...
..zestejnit je tuším správně.
Marek z Markova: Pozadi je moc ostre, po delsi dobe z toho asi budou bolet oci. Rozdlil barvy bych udelal mensi. U hlavy je spatna komprese. Nevim jestli je to schvalne, ale nahore a dole je nad strankou skvira. Chtelo by to mozna margin: 0px; ...
Tondys: pozadí jako to proužkované? Možná by bylo nejlepší jenom jednobarevné pozadí. Špatná komprese? Co to je? Nahoře a dole je škvirka schválně. Mysliš, že bez škvírky to bude lepší?
jj to prouzkovane, ale jednobarevne pozadi by bylo zas takove chude. Jen bych ten rozdil dvou linii nedelal tak velky. Tu skviru tam nech, vypadalo to jen divne vzhledem kvuli tomu divokymu pozadi. To logo (hlava) ma spatnou kompresi. Jsou na tom videt takovy ty osklivosti pri velke kompresi jpg...