zdrbnete mi to :)

Taxem se trochu "vypracoval" a udelal novej web ... mno posudte sami :)

www.alex.borec.cz


P.S skalni priznivci IExploreru se neurazte, ale je to nejhorsi prohlizec co je :)
nelíbí se mi to už od prvního pohledu...
Heh, ten index mě fakt dostal :D
Jinak se mi nelíbí ty běhající texty. Mas tam i moc javascriptu. Hodně lidí ho mejvá vypnutej.
No je to takové podivné, průměr, co jsem tady asi viděl, nejhorší je ten blikající text, jak můžeš dát na web text, který bliká?
myslis na uvodni strance blikajici text?
jinak u novinek si myslim, ze to neni spatny, co myslite? jinak povidejte co byste zmenili apod. ...
\
dik moc
no, po to horizontalni menu to vypada i celkem nadejne

ale pod nim je to fakt prumer a chtelo by to zapracovat.

jo a jeste neco. pro urazis uzivatele IE? nesmis zapomenou na to, ze je to porad nejpouzivanejsi browser(i kdyz je tak odflaknutej). mmch v IE ti nefachaj js - ze by lenost optimalizovat stranky?

a nejvic me dostala hlaska
Ses lama pouzivajici IE ==>ACCED DENIED !
TAXI se trochu vypracoval a napsal:

prohlizec Internet Exporer!

Tvoje snaha by se mohla ubírat jiným směrem, než kritikou IE, například opravdu něco udělat na stránkách, které nabízíš ke kritice... a pravopisem.
@ spook
1) IE je bohuzel nejpouzivanejsi browser, proto ze je hned ve startu a clovek (kterych je dost) uvidi napsano internet explorer jeee internet a vic neresi...to je jedno na to kasli ... je daleko lepsi varianta ve forme opery

2) I v IE fachaj ... fakt ver mi na nekolik compech vyzkouseno :)

@ josef
1) tohle jsem nemyslel ten JScript byla brnkacka ... myslel jsem flash a CSSka (ikdyz :) )

2) moje snaha se ubira poskytnout studijni materialy lidem, kteri je potrebujou pokud se ti nezamlouvaj ==>>nestahuj si je

3) co mas proti mimu pravopisu? na cestinu nejsem prebornik, ale vzhledem k tomu, ze tan pisma moc neni, tak nevim co myslis!
Hm, zvlastni. Nejdrive prvni strana. Hned me uhranul blikajici text a tak jsem si rekl "lamka :o)" mno potom jsem si ten text precetl a klikl ze mam IE a ono mi to napsalo at kliknu nahoru (pouzivam ff). Rikal jsem si tedy, no tak to je asi nejaka legrace. Po presmerovani na flash stranku (nesnasim) jsem si rikal, no jo tak proc ten text predtim? Pak jsem kliknul na neco v menu a pochopil jsem o co tu jde. Docela si me zmatl :-)
Mno takze z toho vypliva to, ze se mi web opravdu nelibi... Chtelo by to zacit sprtat CSS a ne brat hlavni silu ve flashy. Flash neni vhodny na vytvareni celeho webu (v tvem pripade 1/2 webu). Kdyz ho nebudu mit aktivovany ve svym prohlizeci, tak se nedostanu nikam.
Uf, čeština. Když už nic, tak aspoň ta čeština by mohla být v pořádku. "na cestinu nejsem prebornik" - přeborník ne, ale hrubé chyby, to je fakt ostuda. Omluvou by bylo, kdybys právě dokončil druhou třídu základní školy (úvodní stránka tomu odpovídá).
Blikající text bych překousnul, kdyby to nebyl link.
Klikl jsem si ze zvědavosti na druhý link (IE občas používám, když se chci dozvědět věci, které se ukazují jenom tam) a musel jsem si text přečíst 3x než jsem pochopil, co mi chtěl autor říct. Češtinářská hrůza (viz výš).
Heh, to přesměrování je rafinované... :-)
Opera se std identifikuje jako nejhorší prohlížeč na světě? Není to divné?
IE není nejhorší na světě. Pro tvou informaci na světě neexistují jenom 3 prohlížeče (IE, Opera, FF). Existuje spousta jiných, mimo jiné ten, co jsem si napsal já. To bude ten nejhorší. Ten neumí skoro nic.
tak, konečně se dostávám k obsahu...
No super, černá stránka s dvěma blikajícíma řádkama + bílý flek s nápisem "click here to download plugin" (myšleno flash)... Ok flash mám odstraněný, nechce se mi dívat na ty příšerné reklamy, raději přežiju hlášu tohoto typu.
Nevadí, na flashe mám IE.
Takže hup do IE. Jeje, flashové menu. .. Jaký je rozdíl mezi pascal a Delphi. Hmm asi jo, to bude jako C a C++....
Celkový dojem: nic moc. Kdyby to byl prostý text s odkazy na ty pas. Asi by to bylo hezčí. Odkazy na .pas bych udělal i na ten text ne jenom na ty obrázky za tím. Je to matoucí.
Nějaké alternativní menu bez flashe.

Klady: pokud má šlověk flash, tak to funguje.
1) Opera ma bohuzel defaultne nastaveno idenify as MSIE6 koukni se do nastaveni...
2) na vsech firefoxech, co jsem videl to slo :)
3) nemam nainstalovanou ceskou klavesnici a ani ji nehodlam mit, protoze me psani hacku nebavi a jenom to zdrzuje je to proste moc velkej prehmat
4) a ci se tyce skriptu tak funguje na 100% :)

...

jinak diky vsem za nazory neco z toho se pokusim vylepsit ... casem :) ;)
alex: opera tohle sice defaultne napsane ma, nicmene kdyz jedes sikovnejsim zpusobem, tak stejne zjistis co to je za prohlizec ;)
:)))))))))))))))
kdybyste ho znali nazivo,tak se jenom smejete!