Kdo si chce zakritikovat ...

... a plivnout jedovatou slinu, může. Dík

http://www.hobbyenglish.cz/
Na první pohled báječné, po chvíli a proklikání pár odkazů mi začal připadat ten prostřední pruh příliš široký... až někde před koncem jsem zjistil, že se do něho občas i něco zobrazí, no asi bych ho udělal uzší a jen ho v těch pár případech rozšířil... jinak se mi to líbí ;) zatím asi nejlepší web, co jsem tady na hodnocení viděl :)
Já jsem si chtěla po dlouhé době opět zakritizovat ;-) (i když mně teda bylo jasný, že na tvým webu toho na kritizování moc nebude), ale bohužel se mně stránka tak nějak vůbec nenačetla... :-/
no jasně, co tady kritizovat :-)
tak jen úplné malichernosti - přišlo mi trošičku divné, že ne vždycky odpovídá nápis na tlačítku nadpisu, který se objeví na stránce. Někdy jo a někdy ne. Možná je to proto že "Reálie na internetu" by se třeba na tlačítko nevešlo, tak tam je "Reálie na webu". Ale u slovníků je "na webu" na obou místech ;-)
A pak snad jen "Vaše Názory" (zbytečně velké N).

Je to opravdu, ale opravdu velice hezké!
...skutečně stránky vypadají velmi dobře!
Souhlasím s Džej Árem, že ten zelený pruh je zbytečně široký.
Pak ještě, že pod Operou se ty dva prvky pro hledání (v sekci úvod) zobrazují moc drobné. A navíc možná bych je nechal zobrazené na všech sekcích, protože když bude chtít někdo něco hledat, bude nucen přejít na úvod a v horším případě, si ani nevšimne, že tam něco takového je.
Jinak fakt dobrý :)
Tak se mi to konečně načetlo ;-)
Souhlasím s dis, že menu a nadpisy by se mohli shodovat. Jinak ten střední pruh mě taky zarazil, ale asi bych ho tam nechala, když se v něm potom něco zobrazuje. Kdyby se objevoval jen když tam něco je, stránka by imho zbytečně poskakovala.
Původně jsem se ani nechtěla dívat do kódu, ale nedalo mi to ;-). Nebylo by lepší mít ty přímé styly taky v externím css souboru?
fér, ale nelíbí se mi ten text kurzívou u loga (nebo v logu :D). jinak je to hezky sladěný a čistý design.
Vypada to dobre. Nicmene se mi vubec nelibi slozeni barev, nicmene to je subjektivni nazor. Jinak se mi libi ze to neni typicky design co vidime na kazdem druhem webu.
Džej Ár: Ten prostřední sloupek má i takový jakože nepraktický význam. Prostě je to takové ozvláštnění. Mně se líbí:)
dis: Ono se to porád měnilo a přepisovalo a pozměňovalo, takže vznikly podobné nesrovnalosti. Nějak to sjednotím. Veké N je každopádně blbost, to jo:)
Pája5: Pravda. Hledání dám všude.
Thalia: No jak jsem říkal, sloupeček je moc důležitý! :) A protože jsem často něco upravoval a pozměňoval, tak jsem to dělal přímými styly. Ještě to pročistím.
skaff: Já bych tam ten slogan nejraději nedával vůbec, ale holt to bylo vyžadováno :)

Děkuji všem.
23k: Jo, barevnou kombinaci si vymínil pan klient. Chtěl to mít zeleno-žluté, holt.
moc hezke,

jen si dovolim takove zbytecne rypnuti:-)
to s tou silnici je opravdu dobry napad, ale jako clovek kterej je tak trochu zvyklej na geometrii, si nemohu nevsimnout ze ta silnice na sebe nenavazuje. nejspiz je to zpusobeno tim ze by se tam v puvodnim smeru nevesel ten pravej obrazek(nebo zeby skryta zatacka za strankou?:-)).
Barevná kombinace se mi líbí. Obsah je taky good. Jsi šikulka.
Nevim, mě ten zeleny pruh na submenu přijde protivný..
spook: Ehm, řekněme, že je tam zatáčka :)
blahapet: Dikes
MzM: Jestli tě to uklidní, tak původně tam byl pouze na ozdobu. Submenu jsem tam frknul až později :D
mě se to líbilo je to docela originální
Pěkné! Pokud si někdo chcete opravdu zakritizovat mrkněte se na moje. Jen upozorňuju, že jsou to mé první stránky a s nějakým pročítáním něčeho jsem se moc nezdržoval, takže ve vlastím zájmu neprohlížejte zdrojový kód :). Jinak každou DOBROU radu přivítám. Díky