Kritika chatíku :o)

Zdravím vás všechny! ;o)

Možná si někteří vzpomínáte, jak jsem tu před nějakou tou dobou dával na zhodnocení stránku určenou pro náš pokec s přáteli. Teď je tu nová verze (resp. vyvíjela se a teď je takový mezník) a já se opět obracím na vás, abych věděl, co se líbí a nelíbí. Tím spíš, že bych to ke konci prázdnin chtěl dát na svých stránkách ke stažení k volnému použití. Nikdy jsem to nepovažoval za obyčejný chat a tak to nemusí být pro věechyn přijatelné, ale stejně budu rád i za ohlasy jak na vás stránka "zapůsobila". Jinak mi ale samozřejmně jde o celkovou kritiku a případnou pomoc upozorněním na nějaké ty mouchy :o) Díky

P.S.: A abych nezapomněl, tak po vstupu a kliknutí na nadpis "The Hidden Tavern" si můžete prohlédnout "Pult hostinského" ;o)

http://foxcentrum.mysteria.cz/tavern
No já jsem si tu stránku prohlédl a řekl bych, že nejsi autorem toho designu. I když máš dole copyright Pilný Davide.
vypadá to dost zajímavě, jen nechápu, proč má ten chat bílé pozadí (aspoň v opeře, jinde jsem nezkoušel), jaksi se tam imho nehodí...
Josef: A kdo je tedy podle tebe autorem, smím-li se zeptat?

Džej Ár: Hned na to jdu v Opeře mrknout, dík za upozornění ;o)
Vypadá to dobře. Zvláštní cena za pivně-korbelový smajlík :)
Eagleeye::: Pokud jsi autorem designu, tak před tebou smekám. Je dobrý.
Je to hezký, líbí se mi to. Akorát nechápu, proč se dá nahrát ikonka jen ve formátu GIF.
hanyZ: :o) díky

Josef: Není to hned najednou udělané. Dříve tam byl např. jenom ten rám a pak se postupem času věci přidávaly a zdokonalovaly až to nakonec dospělo k tomuhle ;o)

blahapet: dík, ta ikonka je ještě pozůstatek z dřívějška, v nejbližší době to odstraním :o)

Džej Ár: Hmm, tak s tím jsem nepočítal. Stáhnul jsem si Operu 8 a koukám, že to vypadá dočista jinak, na tom budu muset zapracovat :o/ ale ještě jednou dík za upozornění.