Vsem co tu nadavaj

Pro vsechny, kteri nadavaji na vypadky na WZ:
Pokud jste si za naco zaplatili a nedostavate za to odpovidajici sluzbu, chovejte se jako inteligentni tvorove a poruseni vysich prav reste treba soudni cestou.
Pokud ale pro Vas nekdo dela neco ZADARMO, nedari se mu to, ma s tim spoustu prace a jeste je ke vsem nadavajicim primitivum slusny, pak DRZTE HUBY!!!!!!!!!

WZ je nejlepsi free hosting siroko daleko. Taky tam mam svoje data a potreboval bych je aktualizovat, ale vzhledem ke kvalite sluzeb, jez jsou zdarma, bych se klidne smiril s vikendovym udrzbarskym vypadkem jednou za cas.

JE TO ZADARMO!!!!!!!!!
A tem, kdo budou tvrdit, ze to tu neni zadarmo, ale za reklamu, doporucuji zkusit reklamu prodavat. A pak at mluvi, ze reklama se da na provoz neceho vydelat.
no je pravda, ze s tou reklamou uz tu dlouho nikdo nevyrukoval :-) ale neni to jeste tak davno, co tady par lidi zavidelo, jaky se na tom rizujou prachy :-)))

m.s.
To je sice pekne ale jak ktomu pridou lidi kteri treba delaly stranky pro nejako firmu a to se jako treti domena docela hodi jako napriklad www.firma.kvalitne.cz (samozrejme je to priklad nevim jestli existuje) :) A pak vam s te firmy nadavaj at stim neco delate ze jim to kazi image tak to uz tady nikdo nevidi !!
i kdyz na to doplati treti osoba, princip je porad stejny. Porad je to ZADARMO. Kdyz nekomu delam stranky tak mu prece reknu, ze bud bude mit hosting zdarma a pak se musi smirit s tim, ze poskytovatel hostingu treba zitra sluzbu klidne zrusi, a nebo si ma zaplatit kvalitni hosting.
>jak ktomu pridou lidi kteri treba delaly stranky pro nejako firmu...

LOL:-)
ti k tomu prijdou blbe a dobre jim tak... (sorry miro:-)

firma ktera nenajde ve svych prostredcich 300Kc mesicne nema vubec co nadavat. z takovym argumentem by zkuseny pavucinopan nemel ani vyrukovat :-)))))

m.s.
není to poprvé, co hosting za poslední dobu nemaká. to se může stát, mě ale VADÍ, že tohle nevím předem! proč nedostanu info email, že server nepůjde?
to duki - pac by ses z tech emailu zblaznil !

to martin s. - jo jo plne souhlasim firma co nemuze dat stranky na placnej web nejni firma

to captian - lol :-D
klyd:zdravej nazor na vec, taky mi nejedou stranky, ale nevadi... dokonce mi nevadi kdyz o ne pridu (myslim o data) protoze nejsem blbej a mam zalohu(nastesti sem taky asi predevcirem udelal mysql dump;)))

nevim miro jestli tohle ctes, ale nespechej, zdrz to uz jenom kvuli tem debilum co nadavaj;)

PS:wz.cz je momentalne nejlepsi freehosting co je, kde jinde se muzete zeptat na cokoliv ohledne PHP MySQL HTML ve foru a do druhyho dne vam aspon tri lidi nabidnou pomoc...
Souhlasim s TombStonem, Webzdarma Rulezz!. Služby jako pipni.cz, které jsou zdarma, 250mb webprostoru zní dobře, ale chodí to strašně pomalu (to nemluvim o tom, že musíte mít registrovanou doménu 2. řádu)
Ty woe kdyby webzdarma zrusili, taxem w hayzlu, pac to zalohovani tech souboru na disketu nebo na CD furt wodkladam... ups:)
TombStone >> vis, ono je tu dost lidi, co nikomu nenadavaj a presto by byli radi, kdyby se to oziveni wz nezdrzovalo....
Pravda je, ze wz je nejlepsi freehosting, ale priste si sakra rozmyslim, co na nej dam...vetsinu webu mam zalohovanou, ale mam jednu vec, ktera je v php, zalohovat by to poradne ani neslo a byla bych na prasky, kdyby to zmizelo...
Hlavne, aby WZ nedopadl jako NIXNET - viz napr. Lupa.cz

Jirka
Nevite nekdo, na jakem serveru bezi webzdarma? Nebo kdo ho sponzoruje?
Polib nam s tim, ze je to zadara PRDEEEL HOVADO

Neni to zadara - co ta reklama co jim zobrazime. Nejsou nadace tak to pochop vydelavaj jako vsichni ostatní jinak by to nedělali !!!!!!!!!
Je to tak. Zadara to nedělaji. Celej wz má snad jednoho admina. Jediný co stojí prachy je jeho výplata a běh a cena serverů.

Je směšný, že si myslíte, že to dělaj zadara :-))))))))
tak tak nedelaj to zadara a maj na tom slusne penize, pac kdyby nemeli, tak to asi nedelaj ;+)

ale ten vypadek chapu, i kdyj je na <->
Klyd: Hele ze je to zadarmo nejni vubec zadnej argument stejne jako to ze tam je reklama takze to nejni za darmo.... Ja chapu ze dyz se posira server tak se musi zpravit , no ale to mi nazabrani v tom aby me to sralo a rozcilovalo .....
Zkusily jste si nekdy predstavit kolik dat denne protece WZ. A co kdyz se ty data denne menej. Urcite dobre vite ze kdyz delate Defrgmentaci disku tak Vam to muze zabrat i 3 hodiny jako me. (Kdyz na to kaslete) Nedokazete si predstavit kolik dat system musi prevest a kolik jich musi byt spatnejch a vubec zkontrolovat 180 GB Vam da taky nejakou tu dobu ne. Nedokazete si predtstavit kolik GB ma WZ. Tak si nestezujte.
No on taky server je trochu jinej stroj než máš doma ty nebo já a hlavně pokud dělám hosting tak s tim musim umět!
No to mas hezky. Ale umet s tim neni jen jedna vec. Ja mam doma taky svuj Server a udrzovat jo pri 25 lidech co je na nej napojenej neni obcas zadna sranda.
Ale nehraješ si na webzdarma :-)
mě defragmentace trva od vecera do rana:o)) Rekl bych, že na vsech tvrzenich je tak trochu pravda a trochu ne.Delaj to sice gratis a nejaky clovek, ktery se snazi poskytnout uzivatelum, ktery si nemuzou dovolit placenej hosting hostování se asi najde.A tak trochu rozviji ceskej internet.
Ale na druhou stranu z toho precijenom maji pekny money
jak si můžu udělat server doma..?
<HTML>> Ale na druhou stranu z toho precijenom maji pekny money

Bohuzel musim konstatovat, a neberte to jako osobni vitku, takovych lidi, jako jste vy, je tu asi vice, ze nemate ani sajnu o tom, co zde pisete. Nemam po 2 dennim snazeni temer bez spanku zadnou silu reagovat jinym zpusobem.
Chapu, ze je zde asi kazdy z te soucasne situace nevesely, ale zkuste si porovnat, jake usili jsme do tohoto investovali my a jake vy.</HTML>