Jakzaheslovat stranku

Jak vytvořím zaheslované stránky ? Prostě potřebuju navést co mám napsat tkačítko a input password umim jenom nevim jak to udělat aby mi to šlo na stránku na kteou nechci aby měl přistup každej ,ale nechci ji mit utajenou na netu ,ale rovnou ve vsech htm tady
>>>>docela obyčejný trhlí holky z města ___aby bylo na těhle stránkách
>>>>Prostě potřebuju navést co mám napsat tkačítko a input password umim

Jedno téma ti nestačí? Opravíš někdy pravopisné chyby? A napíšeš i srozumitelný dotaz?
Nejprimitivnější způsob:

//soubor tajna.php

<?php
$heslo = $_GET ["heslo"];
if ($heslo != "abcd123") die ("Nezadal jsi správné heslo!");
?>
<!DOCTYPE...

Soubor php obsahuue kromě toho <?php ... ?> normální (X)HTML, na začátek dáš ten script, abcd123 nahradič heslem, podmínkou je, aby byl u inputu pro zadání hasla nastaven name="heslo".
Sorry za ty překlepy...
Asi jsem až teď pochopil, co chceš (po 10 min zkoumání a luštění), ty jako myslíš zašifrovat tu stránku rovnou na serveru?
Osiris::: Ty ji chceš zabít ! Prosím tě podívej se na ty stránky a představ si, že by tam použila ještě PHP !
Josef: omg
Nojo pravopis to není moje silná stránka
Joseff no tak sorry ,ale píšeš to jako kdyby si nádaval díky za upozornění opravim. Ale ty seš frajer máš fakt hezký stránky
Osiris no bylo to tak myšlený ,ale Josef si myslí ,že to zřejmě nezvládnu no a já vzhledem k tomu že nemám ani tušení co je php tak si to myslim taky.
Myslíš že existujou horší stránky než ty moje ,že nejsem největší lama?
Hele kde ste se všichni naučili dělat tak dobře stránky?
www.jakpsatweb.cz
www.jaknaweb.cz
www.interval.cz
http://css.e-sign.cz/
http://java.tatousek.cz/
http://validator.w3.org/ ;-)
Thalia: toho Tatouska je chyba linkovat, za chvili budem mit Astronom No.2
No na těch strnkách tam toho zas tak moc není
skaff: takže můžeš být klidný ;-)
A neříkej ,že ste se to naučili jenom z netu my se tohle učili ve škole
J.K.: jo jenom z netu. teda aspon ja.
No a máš pěkný stránky a myslíš ,že mám šanci se něco naučit když mě se líbí batrevný věci ,ale neumim to sladit tak aby to nebylo tak děsný
J.K.: my se ve škole učili DOS ;-), takže jen z internetu.
tak to seš podle mě frajer nebo myslíš že to není tak težký?
Já jsem se učil něco o www jen v PC - neměl jsem ani připojení na internet.

A pro J.K. - podívej se ještě jednou na odkaz http://www.jakpsatweb.cz/ - a pokud i na druhý pokus prohlásíš, že na těch stránkách "toho moc není" - včetně těch ostatních odkazů, tak se raději na web vykašli. Tohle není záležitost na pár dní - jsou to nejméně měsíce, a potom vytrvalé průběžné studium. Nemůžeš se pořád jenom ptát, proč mi to nejde, ale zapracovat na sobě. Možná jsem tě v některých tématech zde na wz dost kritizoval, což jsi mnohdy ani nepochopila, ale určitě jsi slyšela o Leninovi a jeho trošku zprofanovaném hesle: "Učit se, učit se, učit se!" Ono i na Leninovi asi něco bude, nemusíš číst všechny jeho vybrané spisy.

PS: Na stránkách jsi toho moc neudělala a už je chceš zaheslovat? To aby je raději nikdo neviděl? Ona tahle kritika - i když je někdy drsná, může pomoci.
No, v případě politika.nazory.cz je to phpBB, tedy předvařený produkt, není to teda zas tak o tom, jestli umí psát weby... To nic nemění na tom, že ten člověk to napsat umí. Ale třeba mu ten daný produkt vyhovuje, tak proč ho nepoužít...
"Předvařené produkty" jsou dobrá věc. Člověk nemusí pracně psát a hned to funguje. Třeba revizori.unas.cz, to je zase phpRS. Atd atd.

Já jsem se weby ještě nenaučil, ale jinak my jsme ve škole ještě neměli ani ten DOS, takže jsem se učil Karla (imho pecka, která se už moc nevidí).

Takže já jsem se to učil z knihy (z knihovny), CD potom z netu...
wellstyled.com
pixy.?
Marek z Markova:::
To máš pravdu - je to jen fórum, trošku koketuji s php a tohle mě docela zaujalo, tak jsem to chtěl vyzkoušet. Ja vidno zříti, valného ohlasu se mu nedostává... stejně jako se nedostává do mých závitů php. :-) Ale už například vím, že by php mohlo začínat <? - což je první znatelný pokrok (v mém případě). Vlastní skladbu html celkem znám, ale samozřejmě a s určitostí nemůžu tvrdit, že "to umím". A co se týká php - to se už nenaučím určitě, je na to dost pozdě (nemyslím tím hodinu) :-))

PS: Máš hezké stránky - i tyhle kuchařské - ale kromě tlačenkového salátu mě nenadchly! Vyhaž prosím tě tu králičí stravu a dej tam něco pro lidi :-))