Jak umístit stránky do středu

Možná to už někde bylo napsáno, ale zeptám se i tak. Potřeboval by stránky o šířce 800 bodů (konkrétně 760) umístit tak, aby se na monitoru s rozlišením 1024x768 a vyšším vycentrovaly do středu, tzn. aby měly po okrajích stejné vzdálenosti barevného "prázdna". Přitom ale v rozlišení 800x600 by měly jet normálně s umístěním vlevo a vpravo by bylo místo 40 bodů na 2x posuvník, takže tam budou normálně viditelné celé. Nevíte jak na to pomocí divů a css ? Díky.
<div align="center"> - nevím o validitě. S CSS by to bylo lepší, ale nevím jak na to.
co dát tomu nejvyššímu divu do stylu margin:auto; ?
To s tím posuvníkem jsem moc nepochopil, ale dělám to (podle jakpsatweb.cz) takhle: <div style="margin-left: -380px; position: absolute; left: 50%; top: 0"></div>.
http://www.jakpsatweb.cz/priklady/css-position-center.html
napistam nekam na zacatek <center> a zase na konec <center> (ja to tak delam) a zatim me to funguje :-) ale buch vi ....
Radmen: omg, si delas srandu ne? za prve ma bejt <center> a </center> ,za druhe todle reseni je stary a dneska se uz prakticky nepouziva, a za treti pise se buh a ne buch. Jinak pro zarovnani dej margin:auto nejvyssimu divu jak rek JR a pro IE dej text-align: center k BODY, pak v samotnych divej zarovnej text znova na potrebnou stranu. Enjoy.
tak sem to napsal blbe ja vim ze koncici tag se pise napr</p>,</br> ....
a na tom bohovi snad nezalezi ....
Díky za odpovědi, někteří to opravdu nepochopili, ale i tak mi to stačilo.

align="center"> řeší pouze vystředění textů a obrázků
<center> a </center> jsem psal v pravěku, to tam právě nechci :-)
A co třeba takto v CSS?

div
{
margin: 0px auto;
}

Bude to jak pro IE, tak pro Mozillu.
2blahapet: tobě to takhle funguje i v IE? Mně se to v IE vystředí, až když dám do body text-align:center; (jak již psal Vydra).
Thalia: jj, teď jsem si to uvědomil, máš pravdu.
no je to snad jedinuy reseni pro IE jestli se nemylim, pak uz jen zarovnat texty v samotnych divech na potrebnou stranu . ..
co dat: margin 0px auto;
elementu <body> nebo ?
Kyk: Zkus to a uvidíš.