Ahoj...kto by mi mohol troch pomoc pri tvorbe stranky....som sem prisiel a vobec neiem ako to mam robit?
nejdriv si precti jakpsatweb.cz nebo si kup nejakou knizku
a nemohol by ma niekto navygovat cez ICQ?
moje ICQ...234-433-824
piste prosim
Děsně rád bych ti pomáhal vytvářet stránku za stránkou, tag za tagem, možná i CCS bych přidal, ale protože tvé ICQ je větší, než mé IQ, budeš se muset asi taky něco naučit sám.
kua ja potebujem iba trochu poradit aby som sa rozbehol a nie spravit celu stranku
TY potřebuješ poradit HODNĚ ! A aby ses "rozbehol" - možná potřebuješ "nakopnout" !?
Ja som sa vetsinu jazyka HTML naucil tak, ze som si jednoducho zobrazil zdrojovy kod nejakej jednoduchej stranky (ako napriklad lukasuv-svet.wz.cz :-), a ucil som sa, a prezeral si to, ulozil som si kod na disk a skusal som co sa satne ak ho trosku pozmenim alebo ked vyhodim urcitu cast kodu...
jj taky jsem to tak začal. Sice sem se toho moc nenaučil (viz odkaz):), ale aspon neco......
Moje rada zní takto, kup si knížku
(doporučuji: "Tvorba HTML" od nakladatelstí Computer Press, taková zelená, naučíš se tam úplné základy pro tvorbu webu)
pak, čemu nebudeš roumět, tak si to najdi na jakpsatweb.cz
a pokud tomu stále nebudeš rozumět, tak potom to s někym konzultuj..
Ale pochybuju, že by někdo seděl u kompu hodiny, a přes ICQ tě učil základy HTML...
uz daco viem......pomohol mi pepe
Ja jsem zacinal na FrontPage 2003 a do kodu me donutilo pridavani a upravovani javascriptu, reklam, ap. Kdyz jsem zacal kod chapat, tak jsem jej zacal opravovat, nebot frontpage delal v kodu straslive neresti. Pak jsem se zacal starat o to, aby byl web validni podle HTML 4.01 Transitional a presunul jsem CSS do ext. souboru. Kdyz me stale opravovani kodu prestalo bavit, poridil jsem si PSPad a zacal tukat jenom zdroj, u cehoz jsem do dneska ;)