<HTML>V tomto okamžiku byla zprovozněna nouzová varianta, kdy uživatele, kteří maji uložena data ze svého účtu na svém počítači, nahrát na server alespoň nouzovou variantu do velikosti 2MB, která bude v provozu, dokud se nepodaří obnovit data z diskového pole.
Pokud Vás současný, nyní již téměř dvoudenní, výpadek rozlobil natolik, že zde nehodláte zůstat ani minutu (a chcete nastavit přesměrování jinam) , udělejte to prosím například takto:
do souboru index.php v kořenovém adresáři svého účtu zapište pouze:
<? header("Location: http://vase.nova.adresa/"); ?></HTML>
Mas to nejaky nedokon.... ;-)
Na kolik dalsich dni vidis jeste tu obnovu dat z diskoveho pole? (staci vazne priblizne - tyden, dva tydny, dva dny, do zitra rano....?)
<HTML>Pokud by bylo vše v pořádku, měla by to být otázka desítek hodin. Ale s jistotou vám nikdo nic nedokáže říct.</HTML>
Hlavně ať to admini daj co nejdříve do pořádku, spoléham na ně, protože jestli nebude wz, tak si hned pujdu registrovat placenou domenu. Wz jako free hosting nemá podle mě v ČR konkurenci. Už tu hostuju asi dva roky a jsem ze službamy wz spokojen a jinak si nepamatuji takhle dlouhodobý výpadek, tak doufam, že nás budeš přůběžně informovat míro. Děláš dobrou práci.
prosim, prosim, prosim rychle!!! meli jsme v sobotu tridni sraz a hafo lidi ceka na fotky..... ;o(
mira>díky aspoň za tohle.Připadáš mi jako chudák, všechno to tady máš na starosti jenom ty..no nic..
O czym wy piepszycie ?? Młoda foka :P
Plně tě respektuji a chápu, sice nejsem v situaci jaké jsi, ale dovedu si to předtavit. Doufám že se ti to podaří dát dopořádku, i třeba za těch 15 hodin, to přežijem, Konec konců využiju to na předělání celé stránky taková možnost se nenabízí často v plném provozu.
Diky za vse co delas plne te obdivuju.
Jsem na webuzdarma uz od jeho zalozeni registroval sem se po 3 mnesicich chodu wz jeste pamatuju ty byli stranky.
Wz je nejlepsi Freeweb Host v CR a neumim si beznej predstavit zivot protoze nemam firmu a nemam mnesicne 20 000 na utratu jen tak.
Delam zasadne nevidelecny projekty tak to ani nejde.
Jo a miro na ty co tady nadavaj tak se vyser jsou to kokoti.
Bejt tebou tak jim zrusim ucty zatrest
Už jsem si zkusil nahrát alespoň něco na http://zelpage.webz.cz a jak se můžete přesvědčit, funguje to.
Díky Míro
Náhodou si myslím, že teď se dost lidí přestěhuje a WZ nebude zdaleka tak zatíženej, což je jen dobře. BTW i já se stěhuju na placenej (ne ani tak kvůli tomuhle konkrétnímu výpadku, ale kvůli rychlosti celkově). Bylo to tu fajn, ale možnosti freehostingu mi přestávaj stačit.
SUPER, že by???
je to tak :)
PRíma príma - čím míň lidí tu bude tim rychlejší to bude :o).
Doufám ale, že se vám to brzo podaří dát do pořádku...
Webzdarma je určitě BEST, i když tu nejsem zaregistrovaný moc dlouho (cca 2 měsíce...).
Tak se snažte ať si to nepokazíte...
Miro, obdivuju te, jestli ses na tohle vsechno opravdu sam, tak klobouk dolu.....doufam, ze se zcela zprovozni co nejdriv.........verime ti........hodne stesti :)
Zajímalo by mě, když teď nahraju nouzovou variantu stránek, tak po skončení výpadku se vrátí původní data?
Doufam ze se ta obnova uz protahovat nebude ale presto by meli byt vsichni radi ze za hosting neplati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miroslave Miroborče já funguju ( viz. rallye.kvalitne.cz ) :-)))))) sláva, aspoň se může člověk potencionálním surfařům omluvit. Přeji hodně zdaru !!! Díkes jupííííí JanK
A nevíte kdy to bude hotové? já nestihnu znovu vše dávat na jiný server!!! Už mě píšou na všechny mé mejly a stěžujou si,že moje stránky www.hpotter.web2001.cz nejdou. Děkuji za odpověd Tomáš
Já to vidiom tak na 345618789546 let když to půjde rychle....jsou ještě nějaký dobrý jiný webhostingy s MySQL a PHP zadara?
No,musim souhlasit,ze toto je nejlepsi freehosting,ale zajimalo by me,co se stalo,jake komplikace,ze se zprovozneni az natolik oddalilo od daneho terminu?Jinak asi souhlas se vsemi klady v odpovedich :).Zatim ... hodne stesti at to rychle utika.
Rafider
To se stane hehe mohlo bejt hůř nemyslíte
Alespoň všichni konečně vidite,že žijeme jen v umělém fiktivním světě. Stačí malá odchylka od normálu a většina z vás to prostě nevydejchá. Někomu přestanou jít kšefty, jinýmu zábava a kdoví co ještě.... není už čas začít hledat jiné hodnoty....?
tak ne
NIHIL
ksakru kdy už to poběží???
Co se stane s nynějšíma nouzovýma souborama.Budou vymazaný a na jejich místo se vrátí ty původní?Mám tam totiž například index.htm (nouzový) a index.php (původní).Prohlížeč by pak nevěděl, co otevřít jako první.Jinak ještě jednou moc díky!-http://avril-lavigne.wz.cz