galerie

Vytvořila jsem svou první internetovou stránku (www.kadet.wz.cz) s galerií psanou v Poznámkovém bloku. Ale náhled se dlouho načítají . Mám na disku galerie vytvořené v ACDSee , ale je tam strašně moc souborů. Dá se nahrát celá složka zároveň, protože při postupném nahrávání souborů to děsně dlouho trvá. PORAĎTE PROSÍM
Nahrávej přes ftp - http://faq.webzdarma.cz/faq.php?ftp.
Já ale na těch stránkách žádnou galerii nevidím.
IMHO jestli nemyslí těch pár fotek vertikálně pod sebou na pravý straně. Mně se to jinak načítá v pohodě a ty náhledy (jestli tím teda myslí tu galerii) mají v průměru 19KB.
Jistě to mě napadlo, ale u galerie si představuju, že mi na to pude kliknout a zobrazí se větší velikost. Což mi teda nejde - mám FF.
Aha už jsem na to přišel. Na ty obrázky jak popisuju výše, se dá kliknout (mám IE 5.0) a zobrazí se zřejmě ta galerie, viz třeba:

http://kadet.wz.cz/mary.html

Zde již vidím ten problém. Obrázky (náhledy) má sice zmenšený na pixely, avšak nikoliv datově, první z nich má přes 80 KB a když se na něj dále klikne, zobrazí se v plné velikosti se stejnou datovou velikostí.

Svatava:

Asi si to pochopila, takže tyto náhledy udělat zvlášť, tzn. zmenšit obrázky na alespoň 20 KB.
Moc vám děkuji, to s těmi náhledy jsem dobře pochopila. Ale jde mi o tu galerii v ACDSee (tu mám doma na disku ve své složce) . Protože mám přípoj přes modem tak veškeré nahrávání probíhá pomalu, hlavně ty příkazy Procházet a Nahrát lze to udělat jediným příkazem? A aby to šlo přes ftp musím mít ten Commander? Díky za trpělivost s mým chápáním
ano, treba Total Commander, ke stazeni na http://www.slunecnice.cz/product/Total-Commander/
Nejprve si nastavis pripojeni, tedy sit-->FTP-pripojit se-->nove pripojeni...
Priklad nastaveni:
Relace: Kadet-server
Hostitel: kadet.wz.cz
Jmeno uzivatele: kadet.wz.cz
Heslo: *
ok.
Znovu se pak budes pripojovat jen sit-->FTP-pripojit se-->klikes na svoje vytvorene pripojeni a ok
Svatava:

http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34
to je lepsi, mno :)