Popups, poraďte mi pls někdo !

Jelikož nejsem špatnej angličtinář, tak vím že Popup je něco překrýt, ale co mám udělat když v Menu kliknu na odkaz a ono mi to dole na liště vypíše Popups were blocked on this page (překrytí je na těchto stránkách blokováno), opravdu nevím.
Je mi jasný význam tý věty, ale jak se to stalo, že je to blokovaný? A hlavně jak to odstranit (přece nebudu mít pořád úvodní stránku)
Pokud by to někoho zajímalo a chtěl by mi poradit tak je to stránka
http://oanesskarasa.wz.cz a na indexu klikněte na obrázek lodi (stránky nejso ani z daleka dokončený, tak ty ostatní odkazy nefungujou)
popup je otravne vyskakovaci okno, ktere zahlcuje prohlizec a to i tak, ze muze zpusobit kolaps systemu. Prohlizece se v dnesni dobe proti nim umi branit (dokonce i IE) blokovanim. Pokud jsou stranky duveryhodne, muzes na tuto informaci o blokovani kliknout a zvolit odblokovani. Ja osobne ale neodblokovavam nikdy.
To jsou moje stránky a nic takovího tam nemám, navíc mi to naskočí an Stavovim řádku, tudíž na to kliknout nejde.
Mě se prostě zdá že to nechce překrýt tu úvodní stránku a nevim co se mi podařilo zkazit (a hlavně nevím jestli v kódu, nebo někde v nastavení co se týče WZ)
tvoje stranky jsou nejake prazdne - http://oanesskarasa.wz.cz mi hlasi
"Chyba 404 - soubor nebyl nalezen

Soubor nebyl nalezen, pravděpodobně byl smazán nebo přejmenován. Je mi líto."

lol
tak jsem zkusil, ze jsem to tedy ja a mam neobvykle prespriliz dobrou naladu, oanessanskarepublika.wz.cz a je tam nejaky raketoplan - jestli to je ta lod jak rikas. Po kliknuti me to strelilo na http://oanessanskarepublika.wz.cz/OanessanskaRepublika-Frame.htm a tam jsem se nalevo dozvedel "CourseMenu loading...". Tak jsem si pockal 5 minut a pochopil jsem, ze se uz asi vic nestane. Obsah je napsan pismem, ktere se na web nehodi - Times New Roman CE (nebo jak) a je take dost male. Pouzij radeji treba Verdanu, nebo alespon Arial. A ta hruza co v horni casti blika je co? To je "logo"? A proc blika? To aby si nekdo lepe zapamatoval, ze byl na strankach onanase? Jedine co mi tak nejak funguje je ukazatel od TOP listu.
Invalidni prohlizec (IE) dela to same co ff. Takze to bude asi tim apletem, ktery tam nemas a nebo si s nim nejak caroval..
Děkuju, že jsi se o to zajímal, ale jsou to stránky o jedný rase z jedný hry (jmenujou se Oanessani), na indexu mám rovnou napsáno, že ty stránky zatim nejsou provozuchopný pro FF a nevím proč ti to nešlo na IE, protože mě to jde.
Přiznám se, že vim že barvy a písma nevolim moc správně, ale asi to bude muj styl (jestli nevěříš tak se koukni na http://ja-a-3dsmax.wz.cz)
A ještě mě napadlo, jestli máš staženou nejnovější verzi Java (Sun), tak ti to asi taky nepujde, protože když jsem to stáhnul já tak se mi zablokovali všechy javascripty co jsem kde viděl.
Ale stejnak děkuju za ochotu.

Pokud by někdo věděl proč se mi na Stavovym řádku při kliknutí na odkaz kterej se má objevit v určitym frameu (nevim jak to napsat ve 4. pádě) vypisuje: Popups were blocked on this page, tak mi prosím napište.
na http://ja-a-3dsmax.wz.cz/ja-a-3dsmax-java.htm to menu dela to same a stejne silene blika "logo" stranky. Z te hromady ramu mam morskou nemoc. Precti si jakpsatweb.cz a uvedom si, ze menu je vubec nejdulezitejsi technicka vec u webu, tudiz by menu melo byt css menu, aby bylo vseobecne pristupne a dostupne. Lze udelat i obrazkove css menu, volba je jen na tobe. Blikajici veci se na stranky nedavaji. Kdyz budu epileptik, tak dostanu kvuli tvemu nadpisu zachvat. Zda se ti to adekvatni riziko za to, ze to kazdeho stve? Me ne, udelej to normalni. Tu silenou modrou dej taky pryc, alespon tak. I presto budou tve stranky dost silene, neboj...
>>>> Pokud by někdo věděl proč se mi na Stavovym řádku při kliknutí na odkaz kterej se má objevit v určitym frameu (nevim jak to napsat ve 4. pádě) vypisuje: Popups were blocked on this page, tak mi prosím napište.

Odpověď je od Tondyse hned v první reakci. Je to nastavení ochrany prohlížečů, pokud chceš, můžeš si to v nastavení internetu změnit.

Ale možná, že tvůj "styl" a "cíl" je, aby na tvé stránky lidi nechodili, proto používáš nevhodné barvy, písma, javaaplety a podobně?
To s těma popups už jsem viřešil, tak díky a se svim šíleny stylem nic dělat nehodlá, jak jste si možná všimli, tak jsem spíš pro 3d Grafiku, a mimochodem Tondys: už na indexu mám napsaný, že pokud máš Motzilu, tak to máš vzít přes druhej odkaz (tim mislim stránky http://ja-a-3dsmax.wz.cz) Ty stránky byli vyrobeny s jedinym účelem a to je ukázat mojí 3d grafiku a v html (natož v mnohem lepším a hezčím php) nejak zvlášť neumim (napříkal občas zapomínám i na to jak se dělá seznam či tabulka)
Mě by například zajímalo jak by jste dopadli kdybych vás posadil k 3DsMaxu asi by mi z toho bylo taky na zvracení.
Pokud se vám moje stránky nelíbí a ohrožují váš žaludek, tak mi udělejte lepší já je s radostí přijmu, ale já prostě lépe v HTML neumím a asi se to moc nezlepší.
Jinak děkuji za radu ohledně Popups, ale víc jsem opravdu vědět nepotřeboval.
Jinak sory, za ty pravopisný chyby co jsem tam teď nasekal, ale chvátal jsem a nejde to nijak opravit.
>> a v html (natož v mnohem lepším a hezčím php) nejak zvlášť neumim

ROFL, tak tímto jsi mě dostal do kolen :D

>> Mě by například zajímalo jak by jste dopadli kdybych vás posadil k 3DsMaxu asi by mi z toho bylo taky na zvracení.

že jsi to ty, tak ukážu, asi ti z toho nikterak zvlášť dobře nebude, ale dělal jsem to před hódně moc lety, pak mě Max jaksi přestal bavit

http://jaj.wz.cz/work_on/obrazky/035.jpg
JR: wow :-O
Vypadá to docea pěkně (dobrý materiály a moc pěkný hodiny, ovšem žádný složitý modelování) Mimochodem mám lepší šachy, i když se mi dost líbí ten tvuj okraj šachovnice.
Pro tvou informaci nejsem zatim žádnej grafik (dělám v tom pár měsíců)
Jo, no vždycky jsem hrál na jednoduchost... dělal jsem to tenkrát myslím v Maxu 2.5 a nedělal jsem v něm myslím déle než 3 měsíce, pak mě to jednoduše přestalo bavit, začal jsem mít na asi 3 roky úplně jiné zájmy a jak jsem se pak vrátil k pc, tak jsem se pustil hlavně do webu a pod.