KRITIKA

tak co říkáte na na tuhle stránku ? (ještě není zcela hotová)


http://www.fsudezbudebordel.wz.cz
grafika celkom dobra
jo, grafika, good, předpokládám že obsah ještě přibyde.
jinak, vstupní stránka s obrázek je zdržování, psal jsem to už mnohokrát. já vim že´chceš ukázat, jaký máš krásný logo, o tom nepochybuju, ale neměl bys ho nutit všem návštěvnikům. Dej si ho třeba pod nějakej odkaz - samotnou stránku. píšu tudle věc skoro všude:
vstupní stránka se textem vstupte nebo s obrázkem = zdržování = nanic
je to ověřený.
jinak ještě myslim, že by se o této stránce dalo říct, v jednoduchosti je krása...
dobrý, ale zkus udělat galerii, ne jenom vyházet thumbinaly. třeba po kliknutí na náhled by se otevřelo okno bez ovládacích prvků browseru s odkazama "další obrázek - předchozí obrázek" atd... víš co myslim ne?
Zorro : díky
Marcus Flintus : taky díky ... a s tím logem to mám kvuli te reklamy.... aby se mi nelpetla v dále ve stránkách .... jo jo to jsi vystihl s tou jednoduchostí díky moc.
skaff : díky dobrý nápad určitě zavedu !
Není to špatný. Ten celkovej černej rámeček bych možná trochu zeštíhlil (1 - 2px). Bezpetkovej font (Verdana, Arial CE) by byl taky možná lepší než TNR.
Dost mi to připomíná +parte+
Lama: No, nejsi daleko od pravdy.
Komprese obrazku na uvodni strance je spatna a je videt okraj obrazku (coz jiste nebylo umyslem). Co se tyce kritiky samotnych stranek, tak ani neni moc co kritizovat, ponevadz tam mimo ramecku, nahore s obrazkem, nic neni.
Grafika je na muj vkus az velmi jednoducha. CSS bych dal do externiho souboru a zrusil tabulky, ktere se dnes pro layout nepouzivaji. Chybi i metatagy o pouzitem kodovani, je pouzite prime formatovani, atd, atd. Je to odflaknuta prace na ktere neni, jak jsem psal vyse, co hodnotit.
Tondys : tak to už je kritika na odboré bázi..... to víš první stránky to není jen tak... určitě se časem zlepším.... stránky dělám teprve týden a podle toho to taky tak vypadá... Díky za kritiku...
Docela pěkné (vzhled). Rozhodne tam ale dej jake kodovani pouzivas.
jestli to jsou opravdu prvni stranky, tak je to pekna prace ;-)
nicmene bych se nad tim, co jsem ti napsal preci jen zamyslel
Souhlasím s Tondysem.
Non_E: díky... a jak to tam mam napsat?

Tondys: tak nakonec taky díky! :-) jak za pochvalu tak i kritiku... pochvala potěší kritika popožene snad ke zlepšení...

blahapet: ;-)
Ad kódování: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?19
Thalia : díky
Co je na tom pravdy ze tu je jenom 2Mb mista?oni pak pridaji?nebo se to nejak ustali?Kolik vlastne bude?
Palko:
na novou otázku je lepší založit nové téma. Ale:
2Mb=blbost
2MB = taky blbost
každý uživatel má 50MB, nevím teda co kde jsi slyšel...