chtělůa bych pomoc. Dělala jsme stránku. pak jsme dělala nocvej designm. celou jsme ji vymazala a pak dala novoua le teď už nemůžu vkládat soubory. dělám t přes ftp v windows comander......píše mi to přenos selhala;pokračovat v činossti ano ne když dám ano tak mi to říká při každým dalším souboru když ne tak to skončí.... prosím pomocte...:-(((
Uděláme si rozbor básně a ti chytřejší i údržbu dásně.
Autorka by chtělůa pomoc.
Jednu chvíli dělala stránku a sama se považuje za více lidí, jak vyplyne i z další části básně.
Potom dělala nocvej designm. Tento básnický obrat je patrně nějakou symbolikou, o níž má potuchy jen autorka.
Dále rozbor zkrátíme a řekneme si jen, že autorka stránky smazala a pak dala novoua le teď nemůže vkládat soubory.
Na závěr, kdybychom čekal strhující pointu, se dozvídáme, že hlavní postava básně t dělá přes ftp v commandru.
Celou básní se vine hlavní motiv selhalého přenosu, který by chtěl pokračovat v činossti (opět zajímavý básnický obrat).
Závěr: Autorka by chtěl pomoct, ale neumí se správně zeptat.
http://stare.cz/otazky
Ale slituju se nad ní, a odpovím - zapni si režim pasivní, přenosu nesvědčí aktivní.
>>> bydlím v Jížních Cechách
>>> Taky mě bavá webdesign
>>> stáhjli
To jen pro dokreslení výše uvedeného rozboru...
Tipnul bych, že je ti tak 16 a jsi pořád v 6 třídě, vyučující asi nemá pochopení pro tvůj talent.... Protože i tim jednim prstikem se dá napsat vcelku normální text
>>> Dělala jsme stránku --- ty jsi dobrá čeština
>>> celou jsme ji vymazala ---- opět jsi dobrá čeština
>>> tak mi to říká ---- takovej obrat o počítači jsem použil asi před.... to už si fakt nepamatuju, a to si piš, že na todle já mám dobrýho pamatováka
--- to jenom pro úplnost rozboru
--- jinak ten pasivní režim opravdu bude good
POMOC!éeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh
ooooooooooooooooooooooooch