Kritika - Hodnotenie

Prosim ohodnotte mi moj blog http://slavkovsky.wz.cz A prosim o
naozaj dobru kritiku a hlavne webdesign a nie ze mi budete
kontrolovat pravopis alebo nieco take !
asi takhe:

1) písmo jako nadpis v menu i ve vodorvném (horním) navigačním panelu je poměrnš špatně čitelné.
2) příde mi, že se barva pozadí pravého menu vůbec nehodí do zbytku stránky

jinak velice slušné stránky
Hlavička stránky je příliš vysoká a není mi tak docela jasné, proč by se měly navštívené odkazy přeškrtávat - to abych se tam už nevracel? To je nesmysl.

Jinak - velmi slušná úroveň - nehodnotím obsah.
Dost dobré stránky......
vcelku hezke
Lama >>> souhlasim s tebou, ta hlavička je opravdu zbytečně vysoká
Asi zalezi v jakem rozliseni. Ja mam 1152x864 a je to OK
jj me se hlavicka zda ok, a cely je to ok,...
Souhlasím s ostatními, že písmo v menu je hůř čitelné a hlavička příliš vysoká, jinak ale moc fajn povedený design.
No mozno to je trochu zle citatelne, ale v pravom panely je to iste normalnou tahomou. Takze to uz citatelne je. A hlavicku som dal narokom taku vysoku. ale neuvedomil som si ze pri 800x600 to moze vyzerat velmi velko. Pri 1024x768 je to OK.
já mam taky 1024 na 768 ... je to sice ok, ale stejně je zbytečně velká... neřikám že vypadá velce, ale kdyby byla menší, bylo by to lepší..
Vcera som to konecne nahodil do XHTML Strict 1.0 a pridal som niekolko vylepseni designu. Co vy nato ?
ano, to je dobre. Jenom nechapu, proc si to neudelal rovnou v XHTML 1.1...
jo, je to pěkný, ale když je na stránce málo textu, menu se ti překrývá s patičkou.
Velmi dobré stránky, jen bych písmo v menu změnil, něco jsem dokázal vyluštit co to je, ale některá slova jsem vůbec nepřečetl a to není dobré. Ale jinak pěkně provedené stránky