Kolik lidi se diva na muj web?

Asi o tom, že tam není láva tak žhavá, obludy jsou bludy. A holky asi nosí plynové masky. Takže nic zvláštního k vidění :-))
Anebo to svědčí o tom, že obludy jsou obludy... Lama koukl do kukátka a myslel, že vidí krasavici v masce, jenže chyba lávky... :)
Byla to skutečná krasavice - a to jej složilo...
Na hrob mu vytesali nějaký nápis: Něco ve smyslu - nečum kukátkem ve dveřích, může tě to zabít!
To mu poradili brzo teda!
Naprosto souhlasím s pepíkem!
Tak ted ste si dali vy me. :(
Mě to jenom rozesmalo (jak ste ukecaný).
Jinak si samozřejmě tlachejte jak chcete
Jak jsi asi nezjistil - netýká se to tebe nebo tvého povolení tlachat.
Info:
Na tvůj web se pořád kouká -0- lidí. :-))
Přesněji -1- ty sám...
Kurva už mě serete.
Nestarej se kolik lidí se dívá na můj web, ještě není ani z poloviny hotovej a je to jenom pro moji třídu ,takze mě nenasereš nulou.
Nevim co kecáš o "povolení tlachat"(ňákej vypatlanej).
O tvým webu se vůbec ani zmiňovat nebudu(no comment).

<u>Lamo</u>
"Ňákej vypatlanej" určitě udělal stránky http://schoolterorists.wz.cz/
"Ňákej vypatlanej" dostal odpověď, že sledovanost jeho stránek = 0 (v nejlepším případě 1)
"Ňákej vypatlanej" není spokojenej... a je nervózní...
"Ňákej vypatlanej" - je asi obyčejná pitomá guma...
"Ňákej vypatlanej" - zneužívá webzdarma.cz - protože většina jeho stránek obsahuje jejich stránku "Chyba 404 - soubor nebyl nalezen" nebo "Nepovolený přístup"

"Ňákej vypatlanej" - tvrdí, že jeho web ještě není ani spoloviny hotový, ale už teď tam má prd. Až bude hotový, bude tam h....
-------------------------------------------------------
Chvilka poezie skončila.
Lamo, nechceš začít psát poezii pro cestující? Alespoň občas bych se v metru zasmála... :D
Laura: Obávám se, že by mě metro zažalovalo za omezování provozu z důvodu odrazování cestujících... :-)
Další problém je, že JÁ metrem nejezdím ;-)