Jukněte....už se to tvoří....už to vzníka :)

Zrovna jsem dodělal první sekci......INFO....tak se jukněte....myslím, že vzhledově velice povedené....:)) holt jsem skvělej a mám vkus no.....:)
mno, tvuj vkus asi v zivote nepoberu, ale je to lepsi nez minule a de to i ve ff. dej jeste css do externiho souboru, zvaliduj html a css a budu spokojenej;-)
no tvůj vkus samozřejmně uznávám..........ale co si týče té validity............krom toho že budeš spokojenej.....bude to k něčemu? :)
no lepší než minule asi jo, ale stejně tvuj vkus je hroznej
no, myt stranky dobre napsany by imho melo byt vizitkou kazdyho tvurce:-)))(i kdyz asi je nejdulezitelsi funkcnost-coz splnujes)

ale moch bys tam dat aspon doctype(a validita bude hned lepsi)
co máte furt proti tomu vzhledu? já myslím, že je to jednoduché přehledné...a pro mé učely naprosto dostačující....tot vše.....
Vzácně souhlasím s Delou. Vůbec by nemělo jít o použité barvy, ale aby to vůbec vypadalo rozumně a aby to nebylo rozsypané. Já jsem s tím delabrutalewebem spokojen. Sice barvy nic moc, ale dyzajn gut, menu přehledné. Jediné co se mi nezdá, je do šířky roztažená hlavička stránky, která sice odpovídá šířce webu, ale ten obrázek prostě není na tu šířku stavěnej.
héééj co máte zase proti mojemu príma logu? lidi...to je jen o zvyku.....hehe
Pokud najedu ve FF v INFU na SMS bránu, kliknu a pak zase chci najet na INFO, tak se sice rozbalí pop-up okénko s odkazy, ale při snaze jít směrem dolů na další odkazy v něm než na "Úvodní stránka", popup okénko se rezolutně ztratí. Nevím jestli to je takhle i v IE. Firefox mám verzi 1.0.6.
blahatep

ano....bohužel je to tak....ale stím asi nic nenadělám.....
BTW: Já neTEPuju!
Strašná kvalita toho loga ... a taky by mě zajímalo, co myslíš tím „Made in Dela“ ... To je něco jako Vyrobeno v Dele :D
logo je takové, pač to jinak nejde....ale jestli umíš nějak udělat aby se obrázek co zmenšíš na požadovanou výšku a šířku se nezdeformoval.....tak budu rád, když se o to semnou podělíěš.....a ano....vyrobeno v dele....přesně tak....:)
No urcite to je lespi nez minule, ale dokonaly to neni.
Validita - Mas pravdu.. Na co je validni stranka? Ja osobne CSS nepisu validni, pac kdybych je psal validni tak budou stranky vypadat v kazdym prohlizeci jinak a rozhazene. Ale html, ci xhtml by melo byt VZDY validni.
tak sem zrovna opravil to velké logo....tak snad už to vypadá líp.....:)
Tj, ale je stále vidět komprese na tom obrázku
blaha

no dobrý....ale jak chceš teda zmenšít obrázek na potřebnou velikost aniž by se zdeformoval?
Normálně. Jako to dělaj ostatní lidi. Jak jinak si vysvětluješ, že ostatní mají normální banner?
Zadáš si požadovaný rozměry, pokud poměr stran nesouhlasí, nejdřív ořízneš delší stranu, aby poměr seděl. Dá se to udělat naprosto bez problémů, aniž by výsledek byl prasárna :)
laura...tvůj růžový web je prasárna...:)
a myslím, že ta deformace obrázku....není až zas tak špatná...:)
Když seš přesvěšdčenej, že je tvuj web úžasnej, proč se tady vyptáváš. To fakt nechápu. Potřebuješ vůbec s něčim poradit?
Hezké, přehledné. Malá připomínka: Zmenši velikost fontu! Velikost fontu je opravdu brutale :-)
Dela> Každej podle svýho gusta, ale já mám o dvě třetiny vyšší šanci, že návštěvníkovi bude vyhovovat alespoň jeden ze tří stylů.
Navíc zdeformovaný obrázky nevidno, tak sklapni :)
Napadat někoho za to, že se ti nelíbí barva, je debilita. To bychom tu nedělali nic jinýho.