NO ja nevim ale odstelovač lord zabiják to mi nejak nejde dohromady...
nevim nevim - nerikal si pred pul hodinou ze MOUDREJSI USTOUPI nak sem si nevsim ze bys utoupil !
Bude to asi tim ze ses KRETEN
(co znamena kdyz se za tebou zbori zed???....
.....
.....
MOUDREJSI USTOUPI )
no tem vasim narazkam ustoupit nelze na ne musi kazky normalni clovek zareagovat....
NEVIM NEVIM Jenže ty nejsi normální - tak nereaguj !
ale ale snipere pomč.... podle me ty ten sedis v nejake kavarne protoze ti dali vychazky v cvokhausu...
NEVIM NEVIM - jo - kápnuls na to !
Ty si clovek??? ja myslel ze si KRETEN (no vlastne si to nemyslim - vim to) a KRETENI ty se nerodi jako lidi ty se VYSKYTUJOU!!!
Sice asi budu jeden web smolit znova:-(, ale poznani takovich mentalit jako nevim nevim je rozhodne zabava :-) Jen tak dal chlapce, jo a jen tak mimochodem ten nick jsi si zvolil dost prihodne:-)))
îçî_-˙haas˙-_îçî
Přesně tak - on už je jeden z posledních KRETÉNŮ - takže si ho musíme vážit :)
sniper>>>no vis tak raci utracej sve drahocene penizky hranim couter striku a neserfuj(rači) vis kdyz si na netu si nebezbecnej svymu okoli...
COZE si normali co to kecas kretene????
JO ja sem jeden posledni vystavni kus alpon v necem sem lepsi jak vy!!!
NEVIM NEVIM - jo sem nebezepčnej - možná bych ti moh něco províst :) Psychickou újmu na zdraví - nebo i něco jinýho
pis vety ktery sou aspon trochu logicky /jestli ses na eltech.(ja sem tam taky)/ tak te tam mely naucit logicky myslet - ale ty asi hodne chybis ve skole co???
A co dumyslneho asi muze delat na siti takove individuum jako si ty NEVIM NEVIM.
pampalá pápá.... mejte se tu pekne
jPG ale precti si co "nevim nevim" zvladl za tu hodinu nakecat blbosti :)) pritom uz 3x psal ze chytrejsi odstoupi a ze se snami bavit nebude a podle jeho chytrosti musil platit ty skole miliardy aby prosel do dalsiho rocniku pokud je na takove urovni jak rika.
hele hosani, kdyz ste oba tak chytry, poradte mi prosim, jakej prikaz pouzit v HTML , mam-li plochu na dva ramy a chci aby se mi kliky na odkazy v jednom ramu zobrazily v druhem ramu. Dik.
mala prdel buzerovat takovydleho debila - na eltech. chodi strasne debilu (ja sem nastesti vyjmka a sem celkem jeste v poho - od tech debilu me chrani huleni:) )
kretene - ty asi vyjmka nebudes co? Zapadas tam do kolektivu vid???
Sice sem prisel nejspis o posledni Aktualizaci webu ale Nevim Nevim je takovej debil ze sem se dost dobre pobavil. :]
Cus chlapi, Vase prispevky cist je spica
Nevim nevim, nic ve zlym, ale tvoje cestina prozrazuje, ze jsi opravdu s inteligenci na nule
Tak se tu tak prohlizim jiny skupiny a je spousta lidi co nemaj zalohu webu?? Nechapu. To jako ze to sem nakopcej a smazou si to u sebe v pocitaci ??
Jo jo, hyperlink mne nastval, kdyz chteli prachy. tak jsem to chtel presunout sem, an WZ. Slzsel jsem jen same dobre reference. Nakonec se mi nechtelo stranky stehovat a tak jsem radeji yaplatil 180 KC. No a jak tak na to koukam, dobre jsem udelal.
Pedro - jo - ty co to nemaj na local disku sou hovada !
todle cely je velka sranda, jediny forum je to od admina ktere poskytuje informace, ostatni je pouze pro nudu vsech lidi, kteri nemaji co delat (jako treba ja)
Autor: zadnybecko (---.pod.cvut.cz): nejjednodusejc <a href="stranka.htm" target="jmeno framu kde se to ma zobrazit">odkaz</a> toto je nejjednodusi zpusob, napr. ve framu menu mas tento odkaz a das tam target="main" tak se stranka zobrazi ve framu main (druhy frame:)) a frame menu zustane netknuty.