Lord: No jo, ale jsou docela agresivni, co si to tu dovolili, jakto ze jim to neuchranili a at to koukaj okamzite napravit..... ????
Sniper ..., muzes mi poradit? viz vys..
Sniper..no už asi nic.
jen ješťe..nejsem žádný hovado, že jsem si nezálohoval data. A to jen proto, že jsem jednou aktualizoval ve škole, podruhý doma a potřetí na koleji. Tak bych v tom měl mírnej bordel. A ani ve snu mě nenapadlo, že se může stát něco takovýho.
Lidi já končim - ještě se musim učit, mějte se !
Ja to psal hlavne o tech co maj nejaky reci typu at to okamzite obnovej,... atd.
já vás všechny upřímně lituju, hádat se o takovejch blbinách, to vám fakt de... hádkama se beztak nic nevyřeší...
Sniper Lord Killer>> no a k tobě, to že seš na gymplu neznamená, že musíš bejt mistr světa sice tě neznám, ale já na gympl chodila, je fakt že ted su na střední, ale to jen kvuli tomu, že sem se chtěla trochu víc profilovat do managementu a elektrotechniky...
a k úrovni škol: nejtěžší maturitu v ČR má Gymnázium Matyáše Lercha(maturita je rozdělená do dvou let), který je tady u nás v Brně a nejpreztižnější škola v se zaměřením na elektrotechniku je taky v Brně, tak nevim co řešíte.
No to je všechno, tka snad mě za to neukamenujete...
To by mne zajiímalo, co to je za debila (nevim nevim).
Vy jste mu tu skolu spolkli... vzdyt je to blbost. Nebo jsou opravdu tak bohati, aby takoveho kretena udrzeli na skole. Ale to by musel mit prijmeni Gates.
Jelikoz je to zdarma, rekl bych ze jim to nemuzeme vycitat. A opravdu je lepsi si vse zalohovat... Staci parkrat prijit o disk a zvyknete si. Ja osobne, az to bude fungovat, nahraju sva data zpet.
P.S. Snipere, nemohl by jsi zastrelit nevim nevima. Dekuju
Mnoho desitek lidi ma dnes o zabavu postarano, je to tu lepsi nez chat :) Nejlepsi jsou lidi kteri sem prijdou s argumentem "chudaci, jen se tu hadate" a hned se zapoji do diskuze :)
WTF. Aspon si tu pokecas, protoze se dotazama kdy uz to bude moc daleko nedostanes
No to jsem se podivil! O cem si to tu pisete? A jakym jazykem?
nevim nevim: zapremyslej o svem projevu!
Tak to je moc ! Souhlasim s tim, ze "nevim nevim" opravdu "nevi" a zaroven se pridavam na obranu admina webuzdarma, je to borec a ze se nekdy neco posere, to se stane i u microsoftu..:-) (samozrejme pokus o vtip, kdyby to treba "nevim" kdo nepochopil...)
Nevim Nevim je vazne kokot
No tak to teda čumim. Hádka jak hovado. No aspoň je co dělat. Je to strašný. Zapnu net, du na svůj web > chyba. "Sakra, no nic, tak aspoň voblezu stránky kámošů". Samozřejmě všichi kámoši sou taky břes WZ (jenom mají jinou doménu). Takže nic. Tak si říkám, že se alespoň podívám na svou oblíbenou stránku o D2. Jenomže web o D2 asi před týdnem změnil poskytovatele ..................... na Webzdarma. Takže prostě nic.
Administrátorům, kteří se potí nad tím špatným diskem držím palce. Jejich úspěch jistě všichni oceníme.
Copak to nestojí za to? Co je na tom počkat si pár dní, když po zbytek roku máš 50mb volnýho prostoru ZDARMA!!!!!
Tak tohle bylo opravdu dobre! Hlavne zacatek! Hm ... opravdu jsem se nasmala a ted se mi bude krasne spat ... mela jsem takovou hloupou naladu a ted se smeju od ucha k uchu, diky, diky Vam vsem!!!
A na uroven skol se vykaslete. Skola muze byt sebelepsi, stejne zalezi na kazdem, co si z ni dokaze odnest!
(Brno je opravdu hezke mesto, ale jake tam maji skoly, to netusim ...)
nevim nevim hlavne uz sel po vecernicku spat aby zitra stihnul frontu na mliko ve skole, pokud to ted jeste existuje
todle bude zrejme nejvetsi forum za dnesek, ale nejak to polevuje tak povidat povidat at se tu lidi nenudi :)
No ted uz se tu jen vyjadruji navstevnici k zacatku diskuze a hlavni akter odpadnul
Lidi vy ste jeste vetsi hovada nez "Nevim".......................
Na WebZdarma sice stranky nemam ale i tak me to sere protoze se potrebuju podivat na jeden guestbook...................................
Tak me neserte a kurva vopravteeeeeeeee to vy stupidne pomali admini:)))
Je pulnoc du si vzit svuj prasek:(((((((((((((((((())
Neeeeeeeeee ja nejsem blazen..... puste meeeeeeeeeeeee.......
Jaaaaaaaa chci veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen..........
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
-----------------------BoHniCe 23:55------------------------------
hej stupide (nevim nevim)
jak tebe moh pustit nekdo k pocitaci to nechapu ja bych te asi zabyl kdybys mi tohlensto rek bejt mírou me se taky skurvil Hdd a taky sem se kvuli tomu neposral jenomze mira se nam snazi zacharnit data ze znicenyho servru tak bys mu mel bejt spis vdecnej ne?? nebo si fakt tak blbej?? ja vim ze treba nejde primo o tvoje data ale treba o data nekoho jinyho ale v tom fakt nevidim rozdil tak umri a jestli se ti to nelibi tak si muzes zaregistrovat domenu jinde sem fakt zvedavej kde sezenes jeste 50 Mb za darmo fakt sem dost zvedavej
Míro normalni clovek to pochopi ale ........................................... ten to nepochopi tak se nevzdavej a kdyby jo tak mi te stejne nedame (mi normalni lidi)
Zdar web zdarma
:) Hehe, to byl zas jednou thread, to se clovek pobavil a jeste k tomu procvicil psychoanalyzu.
Faktem je, ze NEVIM NEVIM je sice krapet nevyrovnana osoba, nezvladajici sve emoce.
Ale vetsina z tech, co se do nej vehementne pustila, neprokazala ani o mak vice inteligence. Jedine co je slechti, ze vetsinou zvladli sve emoce a nepustili se k vulgarnim urazkam. Ale i mezi vami se najdou vyjimky.
Jen tak dal pokracujte, roztrhejte si obcanky. Preci jenom, pokud si sve ego vybijete na internetu, mozna date vetsi pokoj v realnem zivote. ;o)
2 Blade.OF.War: koukni na pipni.cz :o) Tam mas krapet vice nez 50MB a mnoho dalsiho. Zadarmo a bez reklam. ;o)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaa
To sou haluskyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Podte taky do bohnic vony tady davaj FET zdarmaaaaaaaaa.......... No nic mejte se a drzim palce adminum:))))))))))))))))))))))))))))))))))
NEVIM NEVIM - člověče vem rozum do hrsti a začni se chovat jako člověk se středoškolským chováním.