Táhni na slovensko...........tady jsi v Čechách....
Di do háje Dane a neurážej tu naše slovenský sousedy!!!!
Pěkný počtení, dlouho jsem se tak nepobavil. Líbí se mi, jak se zde, alepoň podle tvrzení, vesměs vzdělaní lidé baví jako dlaždiči. Jen tak dál pánové a dámy. Vzhledem k tomu, že tato diskuze bude pravděpodobně všechno co z našich stránek zůstane, přeji pěknou zábavu. Jdu si ho vyhonit, to je jediný co mi ještě zůstalo. Snad mi to taky nekršne, to už bych byl totálně vyřízenej.
Je mi skoro 13 a zadny sprosty slovo sem tady nevznes.Vy prece nemuzete takhle soudit lidi.To snad neznamena kdyz vas nejakej 13 let. pubertak v tramvaji nepusti sednout, ze jsou pak vsichni 13 leti blbci,vypatlanci....Nekolik lidi v tomto foru dela jako kdyby byli bezchybni.Chovaji se jako nejaka elita naroda.To je snad jasny ze je kazdej trochu nebo vic nastvanej ze to nefunguje, ale nadavkama se to nesparavi.Doufam, ze budete soudit lidi po jednotlivcich a ne po skupinach.To by pak mohlo smerovat k rasismu.
hmm.... tak to je husty... tenhle server mi poskytuje aspon nejaky spojeni s moji kamoskou.... nedostal jsem se na tu blbou stranku, pravda, mel jsem tam taky par dulezitejch souboru, ale to kurva neni duvod navazet se do webmasérů !!! Ja bejt nejakym tim hovadem nevim nevim, tak drzim hubu... pokud jsi nepostreh, tak ti WZ dalo misto 50 MB... ja myslim, ze je to dost... a ZADARMO !!! Nevedte tady takovy blby kecy !!!! stahujte nejaky pisnicky nebo klipy.... AHOJ - ROCKER !!!
Jo jo ..... husté to fórum .... ale jinak v klidečku :))
To chce klid a nohy v teple
Přečetl jsem si pozorně všechny příspěvky. Sice mé znalosti práce se servery a weby nedosahuje oblak, ale chtěl bych se něco zeptat?
a)těch co mluví o drahých a nedostižných soukromých školách: Kolik ročně investujete vlastně vydělaných peněz do Vašeho studia??? Ne tatínkových!
b)těch co mluví o tom, že někdo něco poskytuje zadarmo: Kde na to bere, aby mohl za darmo rozdávat??? Víte proč se Vám všude motá tolik LEVNÝCH reklam!
Správně, ty za to nicneplatíš tak když se podělá server což se Nám taky párkrát stalo tak nejančím. Běž na nějaký placený server.
Tyjo kluci vy ste bomba!!!!!Konečně jsem se jednou zasmála.............díky:-) mlasssssk
Lucy
P.s.-já myslím že se až moc snaží to zprovoznit ale je fakt že jako někteří o tom vim hovno
JO vy futr tady prudite ne co s 50 megama prostoru to bude asi tim ze neznate jine serwery treba KGb.cz dava 40 mb tak to taky celkem dobry ....
Už mě to tady sere na každym fóru se lidi nebyvěj skoro o ničem jinym než o výpaku úroveň FAKT
Jirka:spráááááááááááááááááááááávný názor!
Mily nevim, nevim.....
Podle uvodniho proslovu mi neni jasne, co to vlastne studujes, ale co mi je stopro jasny, tak to je to, ze nejsi hoden toho.....
Za druhe, ty asi neznas rikanku, komu se to nelibi, at si pr... polibi.....
Bez urazky, nevim stale, co tu resis. Pokud vznesu nazor, ze to stoji za to a to, tak si hledam novy web a tady uz neotravuji......
Vzpamatuj se......
Hello ! Koukam ze NEVIM NEVIM pokracuje v chvale sve inteligence.
Mily Pedro!
Nesnasim rychle soudy, znas to, odsoudit je jednoduche, pochopit podstatne tezsi, ale tady mam pocit, ze neni jineho vychodiska.....pokud mi neda jedinny dukaz, ze se pletu, tak.......
Neznalek. Ja nesoudim, ale konstatuju. Koukni se na vcerejsi vecerni prubeh tydle diskuze.
Sak to pisu......u neho se bude muset ucinit vyjimka a ty nebud zase takovej pesimista, sakra, mladej chlap.......
nevim nevim >> kgb je podle mého osobního subjektivního názoru fakt dost slabota...
A bylo by fajn, kdyby ses kromě svojí školy mohl vytáhnout taky aspoň průměrnou kvalitou svých příspěvků...
No prece ale chodi na nejtezsi a nejnarocnejsi skolu na morave, tak to musi byt nejakej buh
Vis, ja mam kamarada, to asi kazdy.....ale tento je hodne podobny nevim nevim...V cem ? Kdyz jsme spolu chodily na zakl. skolu, byl rad, ze prolez...beze me ani tuk, ale fain...a dneska je na teto skole, kterou vzpomina nevim nevim a je z neho skoro geni(tal)us.....ta skola ma fakticky neco do sebe.....morava je krasna zem, tak jako cechy, ale vzdy a vsude se najde clovek, ktery to jinym zprijemni, osladi, atd.....
Jasne. Tady slo o to, ze se zbytecne nadavalo lidem z tohoto webu. Jelikoz je to zadarmo, tak je to tudiz i bez 100procentni zaruky. Dyt muze jit na placenej kde k necemu takovymu nebude (nemelo by) dochazet.
Dyt jo, na placenej s takovyma, at platej a potom at si stezujou......Ale pokud nic do toho nevkladaj, tak drzi papulenky a hotovo, no ne ?
Jenze ono placenej ti stejne neda jistotu toho ze se taky nestane nejaka porucha. Akorat ze ti pak poslou:
Je nam lito ..... ble ble ble .... a doufame ze nam zanechate svoji prizen a budete vyuzivat nasich sluzeb.
Hm, tak to nee, tam uz je urcita povinnost vuci zakaznikovi...kor se zelohou, zalezi na dostupnych podminkach.....ale je to jine, nez na neplacenem webu.....