počítadlo návštěv

Ahoj,mám udělanou stránku v programu Frontpage, ale nejde mi tam nastavit počítáni návštěvNastavil jsem to pomočí webové součásti.Můžete mi s tím prosím pomoc?Na té stránce každou voulnou chvíli pracuji, takže to ještě není hotové.
Ta stránka je: www.malirnaterac.wz.cz

Děkuji
Obávám se, že počítadlo z Frontpage tady na wz nezprovozníš. Na to je imho potřeba server na win, tady je linux. Zkus spíš nějaké počítadlo z netu, je jich spousta. Z hlavy toplist.cz, pocitadlo.cz, víc jistě najdeš přes google.com.

FP na WZ - http://www.webzdarma.cz/pp.html?5#1
Použij raději počítadlo z toplitu.cz a nebo navrcholu.cz
Důvod je na snadě. Můžeš pak lehce porovnat svou pozici vůdči jiným konkurenčním webům a víš jak na tom jsi.
dám ti 1001 rad
1) - 1001) nepoužívej Frontpage
2 Marcus Flintus: to je pravda, já s Frontpage začínal a vůbecnic mi to nedalo. i když jsem se koukal do kódu, tak jsem vůbec netušil. Nejlepší je hned se naučit html a css.
Já jsem v tomhle směru fundamentalista a kladu si tedy fundamentální otázku:

K ČEMU JE POČÍTADLO DOBRÉ?

Odpovídám si:

K NIČEMU!

Jako návštěvníka stránek mě totiž zajímá, jestli na stránce najdu informace, které jsem hledal a je mi úplně jedno zdali jsem na stránce první, nebo pětitisícídvoustýpadesátýtřetí. Pokud mě opravdu zajímá návštěvnost stránek jako majitele, zajistím si věrohodnou statistiku (což jednoduché počítadlo není) a uživatele s tím neotravuju.
stip: V mnohém souhlasím. Přesto mi poraď. Na WZ žádná statistika návštěvnosti není (nebo o tom aspoň nevím). Co s tím? Jak si zajistím "věrohodnou statistiku"?

Tak používám aspoň primitivní počítadlo ip.
suhlasim: ziadny FP

doporucujem: tvorbawww.webzdarma.cz -chalan tam ma zakladne skriptiky... mne zatial stacili
Záleží na tom, zdali si statistiku můžeš dovolit jako placenou službu, nebo hledáš službu zadarmo.

Třeba na http://www.auditorka.cz/statistika/ je psáno, že systém poskytují zdarma, ale moc jsem to nezkoumal. Použiješ-li vyhledávač najdeš určitě spoustu dalších stránek co se tímhle zabývají. Někdy je to za prachy, jindy jen za reklamu atd ...
alebo este:

navrcholu.cz
naj.sk
toplist.cz