Dámové a pány. Přehlídli jste podstatu problému, a ta je v titulu tématu:
>>>> Za můj skvělí web žádám ocenění...:)
Takže abych se držel tématu - máš první místo. Jsi spokojen?
já se navážím pouze do lidí...do kterých vím, že mám právo se navážet.... >>> tak to máš asi právo navážet se do všech lidí co nevidí tvůj web jako nejlepší na světě, co?
flintus
néé, to né...já jen, že od některých to beru....protože vidím, že mají určité znalosti.....a klidně si od nich nechám poradit....ale od tebe.....spielbergu....no nevím....sorry.....:)
tak prosím:
http://delabrutaleweb.borec.cz/111.jpg
http://cecilie.wz.cz/bacabrutal.jpg
Líbí se mi "cizý hry" :-) (a co vzor jarní, ten neexistuje?)
On asi neabsolvoval ZŠ :-)
cizý >>> a nebo si vytvořil vlastní skloňování podle vzoru "rizý" ;)
musím se přidat, to jsou "krásný stránky".................. až se mi chce z toho zvracet. hnus a nic jiného jen hnus
jj a díval jsem se na tu tvojí SMS bránu. Tak to radši zajdu na www.oskarmobil.cz a můžu napsat 5 nebo 6 SMS najednou ne jen 85 znaků. Je to na nic :(
laura
ty jo holka...a ted mi pověz jak si to udělala.....ale zase paneláky máš nějaké rozhozené.....
madar
:)))) hehe....kouknul ses na svůj web? myslím, že mi dva sme trošku někde jinde.....:))) a na sms bránu chod na jakou chceš...mě je to fuk...:)))
Rozhozené? Já mám právě paneláky na svém místě - nezdeformované, víš... Ale možná jsem to ořízla moc vysoko, dělala jsem to od oka metodou žaves (pozn. překl.= žádný velký sraní)...
Když už jsi zmenšoval to písmo celého webu tak ještě zmenši to "Přidat stránku mezi oblíbené a poslat mail autorovi" - působí to jako pěst na oko...a možná bych to dal pod tu anketu...jo a to menu mi taky připadá zbytečně velký, ale to je věc názoru...
To MISTR PLEŠA:
hodně opožděně, ale na tvoji reakci
My flower
Nebudu komentovat něco co napíše někdo kdo udělá takovou prasečinu o tak staré hře....
Odpovim-
Jak uz jsem jednou rekl, tak nerad kritizuju, ale na muj web chodi (rozhodne) vic lidi nez na ten tvuj, IMHO je lepsi, aspon vim o cem ho delam, mam tam toho rozhodne vic nez ty a HLAVNĚ GTA:San Andreas je čtvrt roku stará hra, která je NEJhranější v ČR a SR, je o ni největší zájem na trhu s hrama a je IMHO fakt nejlepší ze všech her tohohle typu na našem trhu. Takže (jemně) drž kušnu a di se zahrabat demente ;-)
ALE nerad kritizuju .....
Joseph Stalin = MyFlower.......
Je mi s toho na blití
34/83%, hahaha.....
Jo dodatek:
to pismo, ktery jsi pouzil myslis vazne? To je jako pro lidi s osmi dioptriema, ktery si zrovna zapomneli brejle a dostali sedej zakal?
Joseph Stalin
hmm...no já andreas dohrál asi před tím půl rokem a že bych se k němu vracel....to ani né, ale to je prostě věc názoru......a to, že na tvůj web chodí tolik lidí.....teda víc než na můj.....což je docela relativní......protože když si vezmeme, že na mém webu nic není....takže nevím proč by tam zatím někdo chodil....tak mi stoho výjde, že je to naprosto logické....
joseph stalin..... a myslím, že písmo je dostačující :)
K Bačovi chodí lidí hafo - z tohodle fóra :)
laura
no práávě......a ten obrázek máš nějakej odseklej.....ale to je fuk....jak si udělala ten nadpis.....včem si to dělala....povííídej přeháááněj....:)
No, vytiskla jsem si na barevné tiskárně to pozadí, to jsem vystřihla, namalovala okraje žlutou fixkou, pak jsem vzala takovou tu sadu samolepících písmenek, nalepila je na to a kolem trošku ušmudlala uhlem, aby to vypadalo jako stín. No... a pak jsem to vyfotila foťákem v telefonu, poslala si do mailu a hotovo :)
laura
hmm no trapas...já se ptám opravdu....jak? :)