Za můj skvělí web žádám ocenění...:)

sorry, že do toho lezu, ale já to dělám taky tak jenom místo mobilu používám digitální foťák
Franta se má... Má foťák... Já nemám ani na foťák, ani na ty drahý grafický programy, jako je třeba ten fotošop, nebo jak se tomu řiká... :(
nezáviď, já zas nemám mobil s foťákem
Mno tak zpocatku bych chtel nejprve napsat, ze at by byl nekdo tak velky machr a umel delat jedny z nejlepsich webu na svete, rozhodne by o sobe nerekl, ze dela skvelY web. Napr. takovy Sokrates, coz je celosvetove znamy a uznavany filozof a to jiz pres 2 tisicileti prohlasil "vim, ze nic nevim". Kdo jses tedy ty, ze hodnotis svoji praci za skvelou? Ani nikde v Bibli jsem nevidel pasaz o tom, jak by se velky tvurce sveta zaobiral svoji dokonalosti. Vubec charakter titulku tveho "dotazu", ze zadas oceneni.. Copak se oceneni zada? Jak muzes zadat oceneni za web, ktery vsechny, az na vyjimky, tedy masochisty, silne odpuzuje a prali by si, kdyby se takoveto paskvily na internetu vubec neukazovaly? Puvodne jsem chtel hodnotit kladne a to jen kvuli tomu, abych te popostrcil, i pres tvuj titulek, kde jsem si rikal, ze si ho napsal proste asi z mladicke nerozvaznosti. Po precteni tvych reakci jsem si ale rekl, ze jde hlavne o to te popostrcit k vetsi dusevni vyzralosti a mensi sebestrednosti, ktera sebou, mimo jineho, nese i skromnost. Vim ze jsi asi jeste hodne mladicky, ale zda se mi ze cim mladsi generace, tim nevychovanejsi, nevim, treba se pletu, jen to na me tak pusobi.
No, já mám mladšího bráchu a blb neni :) Teda, co jsem to jen řekla, chci říct, že neni nevychovanej :D
Jinak s tím Sokratem - ano, to je pravda, čím víc se člověk snaží všechno pochopit a ovládnout, tím je deprese z toho, že to všechno zvládnout prostě NEMŮŽE, hlubší...
Ale s tím stvořitelem - Jak víš, že se celičký sedmý den neholedbal? Neuvelebil se v křesle, neposadil si na koleno nymfu, nezapálil si doutník a nenechal si do ucha šeptat: "Jsi borec!" ...?
Jak tohle můžeš vědět?
A hlavně neřikej, že to neni v bibli - tam neni věcí... A všechny se staly! ;)
:)
Dyt tu Dela posledne psal, ze mu je dvacet ... :D