Potrbujem ozivit stranku :-/

zdravym all...moja stranka wwww.zoznamka.borec.cz by potrebovala ozivit...nelaka dost ludi iba pozru fotky a zmiznu znej....maximalne tak dopisu nieco do questbooku ;( Vase napady? kazdy napad potesi dakujem ;-)
(mozte pridat aj kritiku ak vam to neda)
já nevim, ale já sem tak nějak nepřišel na to o čem stránka je. Myslel jsem si, že seznamka? Ale asi ne. Je fakt, že mě to tak nějak zmátlo...udělalo to na mě dojem, že sem úplně blbej dyž na to nemůžu přijít (asi správnej) a radši sem po shlídnutí fotek vypadl.
V podstatě souhlasím s Dowsonem. Měl by sis klást otázku PROČ by lidi měli (pravidelně) chodit na tvoji stránku. Anebo se na to podívat z druhého pohledu, které stránky na internetu mají vysokou návštěvnost a PROČ.

Dále následuje můj osobní názor, který nemusí být nutně objektivní.

Lidi chodí na stránky, které:

1. Jsou unikátní svým obsahem. Prostě tam najdou to, co nikde jinde není. Příklad: idnes.cz - původní články, seznam.cz - najde to, co jinde nenajdeš (prosím no flame!), webzdarma - nabízí jeden z nejlepších free hostingů v .cz, jakpsatweb - kompletní povídání o html s praktickými postřehy a konkrétními radami.

Můžeš být fotograf a vystavovat své skvélé fotky (jinde takové nenajdou).

Zato nemá smysl dělat tisíciprvní web o nějaké hudební skupině. Stejně ta skupina má vlastní webové stránky a lidi raději půjdou tam.

2. Jejich obsah se rychle obměňuje, takže návštěvníci se těší, že až tam příště přijdou, bude tam něco nového, zajímavého. Vždycky mě odpudí web, kde je na úvodní stránce blikající novinka s datumem 2003 a kde nefungují odkazy. Tam už se nikdy nevrátím.

3. Obsah musí zajímat návštěvníky a ne jen autora. Mám na mysli sálodlouhé povídání o sobě, o koníčcích, kde jsem byl na prázdninách. O sobě vím všechno. Web je dělán pro ostatní. Musím ji něco nabídnout. Koho zajímá nějaký neznámý webmaster?

4. Interaktivnost. Uživatelé rádi vyjadřují své názory, diskutují, hledají rady. Diskuse, kniha návštěv. Opět můj silně osobní názor: Začínám být alergický na klišé: kniha návštěv z blueboard, forum z forumBB. To není nic, co by návštěvníky zaujalo - to viděli už milionkrát na jiných stránkách.

5. Kvalitní (validní) a hezký (přehledný, čitelný a barevně vyvážený design). Toto píšu až na 5. místě, protože to je jen podpora toho výše. Super grafika nezachrání prázdný web.
proč tvoje stránka nelákám lidi?

1) Kdybych se ctěl s někým seznámit, tak bych šel na nějákej kvalitní server, pač bych tam našel určitě někoho snadnějc, než na tom tvým "zapadákově"

2) Design - jestliže to je seznamka, tak se k tomu matrix vůbec ale vůbec nehodí. Design webu by se měl vždy odvíjet od jeho účelu, tzn. že pro tvůj web by to ctělo něco hladkýho. Světlé barvy, zaoblené, apod. Koukni se třeba na libimseti.cz.
jo a zadruhý když se che někdo seznámit tak na tvým webu by k tomu ještě potřeboval znát angličtinu.
jj, svatá slova, tohle je všechno bohužel pravda.
1 ZÁSADNÍ VĚC - grafika. nesmíš mít tmavý stránky... to je hrubá chyba,,, běží uživatelé takovým stránkám nedůvěřují a mají pocit, jako by se ty stránky válely na internetu roky a nikdo na nich ani nemák (vim o jedný jediný úspěšný stránce, kerá je tmavá)... takže určitě zesvětlit. určitě.

2 ZÁSADNÍ VĚC - obsah... když uživatele přiláká design, tak na tý stránce musí bejt nějakej zajímavej obsah, aby se tam eště někdy vrátil. a na tvý stránce nejen, že nemáš skoro žádnej obsaha, ale já ani nepochopil vo co vůbec jde...


jinak mmch. wwww.zoznamka.borec.cz - to je asi world wide wide web, co?
MC:

Add 1). Nesouhlasím s tebou, tj čistě jen tvůj názor.
blahpet: když už, tak MF, pls.
jinak je to názor většiny uživatelů. Neřkám, že všech, ale většiny ano.
Takže musím podpořit tu menšinu :-)
Stránka je mimo jiné "dobrá" grafickou úpravou a obsahem, takže tmavá nebo světlá barva nerozhoduje.
Já osobně si taky myslím že když se černá barva k stránce hodí tak proč jí tam nedát, ale v případě www.zoznamka.borec.cz to opravdu nejde.
jesli ste si nevšimli, je to web IRC kanálu, což je samo o sobě dost nesmyslný na to aby tam chodili lidi, btw co jako chceš aby se tam dělo? Na to máš ten kanál ne?
Jako je fakt, ze ja mam tmave stranky a lidi se tam dost boji chodit. A taky uz je nejakou dobu mam a moc jsem na nich nemak :-/
Já zásadně nesouhlasím s : Marcus Flintus proto?e jsou i stránky které jsou ůplně černý a jsou hodně nav?těvovaný.
<h1>Zále?í na obsahu </h1>!
2 terr>>> á, tady se někdo pokoušel o vložení html kódu na fórum :D

jinak, odporovat ti nemůžu, samozřejmě, i takové jsou weby... já nemluvim o všech, já mluvim o většině... ;)
for all : ako spravne podotkol "^nakashi" stranka je o irc kanale problem je v tom ze to nelaka ani len tych co na ten kanal chodia stranka nieje venovana zoznamovaniu na to je urceny chat na danom kanale...ale dakujem za reakcie pomohli mi ;-) cakal som nieco horsie tipu : Tvoja stranka je odpornaa ! :-) IMHO cierne stranky su fayn je to vec fkusu ;-)