pozadí stránky

Zkus změnit
background-image:URL('pictures/banners/banner01.gif');
na
background-image:URL('../pictures/banners/banner01.gif');
ale .. je na posunuti adresare zpet nebo ne?
TO FUNGUJE!
MOC DIKY. jeste jak nastavit aby nebyl tak silene nalepeny na levo, ale aby byl uprostred?
No ten tvůj zápis znamená, že ten adresář s obrázky je ve stejným adresáři jako soubor s css. A to není, adresář s obrázky je o úroveň výš (jak jsem pochopila z jiného dotazu). Prostě to zkus.
rikam ze to FUNGUJE diky, ale jak to jeste dat do prostred?
ale stejne to nechapu protoze banner.html je v zakladnim adresari jako slozka pictures, css a menu. tak v tom pripade nechapu proc ty dve tecky?
>>rikam ze to FUNGUJE diky
sleduj časy příspěvků, když jsem ti psala reakci, tak tu tvoje, že to funguje, ještě nebyla...

Jo banner.html je sice v základním adresáři, ale soubor se styly ne a tu cestu musíš napsat vzhledem k souboru se styly.
aha t ome nenapdlo MOC DIKY a jeste to zarovnani na stred a je to........
Díky tomu margin: auto; je to ve Firefoxu přibližně na středu, ale v IE tohle nefunguje, musí se dát text-align: center do body. Vycentrované texty se řeší tím, že se jim zpětně vrátí text-align: left; - třeba když jsou v odstavcích tak
p {text-align: left;} atd.
to vim ,ale vetsinou budu psat na leve zarovnani ne na stred, nejde to vyresit tim ze bych dal text-align:center do toho div?
asi to necham tak a uz to nebudu menit, skoda ze to nejde dat jiank nez do body a novy externi styopis, neni to zbytecne, a podle me to ani nei ono....
Ne protože ten obrázek nemáš v divu, ale na pozadí divu, takže se musíš snažit dát doprostředka ten div.
No můžeš zkusit tomu divu dát align="center"
<div id="logo" align="center"></div>
ale od takového centrování se dnes již upouští a dělá se to přes css.
jak se zbavit te mrizky (rozdelujici ramy) na mych strankach, vedel jsem to, ale jaksi jsem to zapomnel............ :(
taky ne......... ale co tak dat pred div <center><div></div></center> vim ze to neni css, ale co jinak, jenom to align ne, ale co kdybych to nedal bychground image, ale jenom obrazek, se stejnymi vlastnostmi jako ma tohle, zmenilo by se neco?
Mřížka u rámů - hledej na jakpsatweb.cz
Centrování: dyť to zkus a uvidíš. Nemusíš se pořád jen ptát, taky zkoušej a hledej.
zkosim vim ze to s <center> pujde, ale je to takove divne kdyz vsechno davam do css a ted dam tohle, nebo ne?
2tHALIA POCHOPIL JSEM ZE NEMAS ie, PODIVEJ SE PROSIM KE MNE A a rekni mi jestli se ti to zobrazuje docela "normalne" ja mam jenom IE tak to delam (zatim) jenom pro IE, chci si stahnout mozillu, ale ted nemuzu, pls rekni.......
Jak to udělat v css jsem ti už radila.
ja vim, ale hodi mi to tak cely dokument, a to nechci jsem zvykli psat nalevo ne uprostred a bylo by to dost nevyhodne, necaham to nalevo........