TEĎ SE PROJEVUJE MÍRA INTELIGENCE ZDE HOSTUJÍCÍCH

Skvělá příležitost jak se poznat!!! Zejména míra inteligence a slušného vychování. Místo abyste byli rádi, že zde můžete zdarma prezentovat své výtvory, a pokorně trpěly tento výpadek, tak se odvděčíte fulgárními výrazy a nadávkami. Gratuluji Vám všem, kterých se to týká, k Vaší nadměrné inteligenci, dávce trpělivosti a slušného vychování. Opravdu dost dobrý .....

Všem ostatním držím palce, aby jim zůstala dosavadní trpělivost.

Míro(admin) BOJUJ. Ti rozumní jsou za tebou.
Jo - tos napsal dobře - taky nechápu ty debílky, který si myslej, že vědi o tomhle dost a přitom neuměj nic a machrujou tady.
Tak tak data si mohou umistit jinak a uz vidím kde dostanou podobne sluzby a gratis ....

To Mira(admin) seš borec a na ty rejpali co jim to vadí a jen kritizují kašli.
ja tedy nechci kritizovat tuto sluzbo libi se mi je super a tento vypadek sem zazil prve ale mohl by mi prosimvas nekdo odpovedet jestli cely obsah accountu je totalne smazan ?
Míro, VYSER se na ty DEBILY a v klidu to dodělej, nemusíš pospíchat, všichni tyhle imbecilové můžou jít třeba do prdele, ty normální vědí že nic není bez chyby a nikdo není neomylný.
trpěly? snad trpěli, ne...
TENI - promiň za chybičku :-))) odpustíš???
Jsem s Vaší službou velmi spokojen. Tento výpadek je patrně největší za poslední rok (dva?). Moje webstránky dělá syn, protože já jsem jen pouhý uživatel. Právě mně na ně instaloval nějaké aktuality a já jsem netrpělivý, protože bych je rád viděl na vlastní oči. Ale nic se nedá dělat. Věřím, že se vše zase vrátí do starých kolejí.
Na ty "blafouny" se vykašlete a v klidu dodělejte svoji práci.
Je to pravda, poskytují nám tu zdarma 50mb a to je více než jinde (Webpark-3mb atd...) a vy je tu ještě div neseřvete!!Oni se snažej
Přesně tak někdo se snaží tydy vyřešit problém (pro más) a támhle ti co tady mají svoje stránka "zadara" si ztěžují že jim to nejde.
Míro.. stojíme za tebou.
Když už chce někdo 100 % hosting, ať nejsou za freehostingu a jdou si platit 4000 měsíčně
Kazdy freehosting ma jednou za cas mensi ci vetsi vypadek. Komu se na webzdarma nelibi, klidne muze jit jinam, ale zarucuju mu, ze to s vypadakama urcite nebude lepsi ;o)
Kdo chce kvalitnejsi sluzby at prejde na placeny webhosting. Velmi kvalitni webhosting s 300MB, PHP4 a MySQL mate za 160Kc mesicne, coz je velmi solidni nabidka.
Ty lidi jsou fakt hnusny hovada. Vidi jen negativa a to negativa ojedinela,
zatimco pozitiva zadna. Navic jejich nazor by se dal akceptovat (a to bez tech vulgarismu) pouze za predpokladu ,ze sluzba by byla placena a tudiz garantovana. Zkratka darovanemu koni na zuby nehled!!!
A pak nesmime opomenout jeste jeden dulezity fakt - kazdy ma pravo volby. Internet neni seskupenim monopolnich organizaci. A tudiz jestlize se mi to zde nelibi mam moznost volby zmenit webhosting-ovou sluzbu za tu ktera bude vice odpovidat mym predsatvam. (samozrejme mam-li vysoke naroky nejspise placenou)
Ja jsem si vybral. Vybral jsem si "wz". Takze ted trpelive pockam na plne zprovozneni. A vzkazu Mirovi pevne nervy (tech idiotu je opravdu hodne) a hodne stesti pri praci.
JAX - paráda. Děkuji za doplnění názoru ;-)
Alespoň nějaký thread intelegentních lidí ...
Souhlasim, souhlasim. Nechapu proc tu nejaci primitivove nadavaji ze jim nefunguje sluzba za kterou beztak nic neplatej. Sice taky nejsem rad ze to stale neni funkcni, ale kvuli tomu prece nebudu nadavat adminovi, ktery se urcite snazi a nema dobry pocit z toho, kdyz tu nekdo nadava. Preju hodne stesti a chuti do prace. Jmenuju se taky Mira (Rehak) :-) tak hura do toho:-)
Ona se tu ted neprojevuje jen mira inteligence, ale i slusneho vychovani a taky smyslu pro realitu. Predstavy lidi, ze si freehostingem muze nekdo prijit k velkym penezum jsou smesne. Myslim, ze po dvou letech, kdy mam freehosting jako konicka muzu rict, ze budme radi za to, ze jeste nejaky slusne fungujici je. Kdyz si uvedomim, kolik serveru bylo a uz neni, nebo na nich neexistuje technicka podpora... A je jasne, ze pad kazdeho ze zbyvajicich, tak jako nedavno Nixnetu ovlivni negativne i tu situaci u dalsich.
Jen silni tady zustanou a verim ze WZ takovy bude!
miro, verime ti
Taki me fascinuji ti, co si jeste nevsimli, ze je zprovozneno FTP. No, jo, co neni cervene a blikajici, ale jen tucne modre, to nikdo necte...
Je to krásné, jak se všichni staví za adminy (ja ostatne taky), ale opravdu mate tu potrebu lecit si komplexy na nebohých hostujicich, kteri si neuvedomuji vyhody tohoto serveru? Ano, komplexy! Konecne vam nekdo dal duvod abyste si mohli dokazat, ze jste lepsi.

Gratuluji
Hele corde... nejsi na řepu?

Co to placas?? Delals nekdy admina? Me to zivi a pokud mi napise hromada lidi se zabrzdenym IQ, ze jsem neschopnej, tak kazdy dobry slovo potesi.

Nehodlam to tu spamovat pritroublejma prispevkama, tak ad to spravite ve zdravi a pak si dejte par dni volna...
No myslim ž eu webu, u kterýho de o reklamu, vypnout na celej vejkend, kdy je připojenejch kupa lidí, tak to si myslim že je trochu z cesty. Děkuju.
mas 100% pravdu vono na nekoho rvat ze je strasnej debil to de vsem ale skusit si tu situaci v jaky je mira tak by asi umreli nebo ne?
TAkze si nechte ty vase priblbly nadavky a vazte si toho nebo ste fakt tak blby ze vam nedochazi co pro nas vas míra dela??
dik cau klidne mi napiste dyztak to vyresime hodne jednoduse a hodne rychle
Míro drz se a nepoustej se mas podporu asi vetsiny zaregistrovanejch na Wz a mozna i nekterejch ostatnich tak cau
Jsem velice rád, že je ještě pár normálních lidiček na světě ...
Brrrrrrmmmmm.... Vrrrrrrnnnnnn..... Hen.... Heeeeeeennnnn...... Vy mate ale starosti... Ale co ty moje? :o) Vsichni jste blazni, jenom ja jsem letadlo.... Vrrrrrnnnnn... Hen.... Heeeeeennnn.....