špatně v některejch prohlížečích...

proč se mi stránky zobrazujou špatně v některejch v prohlížečích. V IE sou v pohodě, ale tušim že v mozzile (nejsem si jistej) se zobrazujou úplně blbě.... přitom je mám validní ...
(jde jenom o úvodní stránku, ostatní sem ve škole přes (asi) mozzilu nestihl prozkoumat)
Jediné co mě napadlo, jestli není chybka v ukončení tagů </td> - není údajně povinně párový, ale zkusil bych je tam dát.
jestli to není tím, že IE má na rozdíl od ostatních prohlížečů vlastní mikrosoftí normy.... s validitou to nemá nic společného...
tak teda /TD zkusim, ale podle mě to nepomůže, protože ten prostřední div v žádný tabulce není a ani žádnou tabulku neobsahje. klidně prolezte kód, ale já opravdu nevim, v čem to vězí :(
Popravte mě, ale mám dojem, že IE je zobrazuje špatně, zatímco ostatní je zobrazují správně. Je to sice drobný detail, ale kvůli němu se najednou může debata vést v úplně jiných rovinách.

Třísloupcový layout je docela makačka, chce si to pohrát s floaty, relativním/absolutním pozicováním atd.
Tak už jsem přišel na jedno (ne já, ale známý..): musím nastavit aby ten levej div byl obtékanej zprava. ale nevim, jak na to.... je tam jenom vidět, jak se překrejvaj... a jenom float:left nestačí... chce to ještě něco:
jakou mám zadat vlastnost, aby byl div obtékán zprava?