Tak co tomu říkáte?

Našel jsem si čas a podíval se. Měl bych příště asi trávit čas nečím smysluplnějším :)

Stránky, ne že by nebyly nepřehledné, ale moc toho na nich není a navíc je to tak trochu divně rozházené a nesouladné... Chybí nějaké dobré informace - alespoň kdo jste... možná i nějakou mapku, kde jsou Otvice (měl jsem tušení, že jich je víc, ale seznam.cz mě utvrdil, že jsou jen jedny, a to cca 4 nebo 5 km od mého bydliště), ne každej ví, kde jsou.

To logo se mi nezdá... Patrk? To je úmyslně takhle špatně?

Každá položka menu je jinak široká.

Videa bych nedával do stránky přímo, ale jako odkaz na příslušný soubor. Ten odkaz by mohl být udělán jako malý obrázek (screenshot) z videa.

Tabulka účinkujících je udělána kopami mezer, ale ne tabulkou. Fotku s halabala naházenými pidiobrázky lze rovnou zahodit, není na ní nic moc vidět (zřejmě příliš vysoký stupeň komprese, nebo několikanásobné ukládání jpg souboru).

Je třeba sjednotit vzhled. Někde máte tři sloupce, někde dva, někde máte nahoře v logu všechno možný, nekde zase úplně jinou patičku...

Co se týče zdrojového kódu, je to hnus. Dvacetkrát pod sebou <p>&nbsp;</p> a samé fonty je zbytečně zatěžující svinstvo. Co takhle se naučit HTML a CSS, nebo si najmout kloudného webdesignéra?

Více času nemám již, jdu zase dělat na zadané školní práci, mějte se.
Dík to logo jsem už opravil. Budu se snažit vše postupně zlepšit, ale řekl bych že oproti těm co sem měl předtim je to pokrok.
Musim teda s Nípalem souhlasit..., to se popřít nedá.

jinak
na úvodní stránce bych asi upravil ten panel úplně nahoře. vypadá to totiž jako reklamní lišta a ne jako panel, kde máš své bannery...
dej si svoje bannery do samostatný stránky.
Máš příšerné barvy, zkus něco méně křiklavého. A zahloubej se trochu do stylopisu - protože až budeš mít víc věcí v tabulkách, tak se na tvé stránky každý vyflákne, protože se ti budou neskutečně dlouho zobrazovat.