zdravím vás. Mám problém se zorazením svých stránek (http://jakbures.wz.cz) ve FF, nevím jak je to v opeře, ale asi podobně.
Podívejte se sami.
Stránka se skládá z DIVů...nemám představu jak to napravit...zkoušel jsem s tím něco dělat, ale bez úspěchu.
Předem díky
Tak jsem ještě vyzkoušel overflow: auto; Stránka funguje, ale tento způsob se mi moc nelíbí, tak že prosím nějaké jiné řešení.
PS.: Nejlepší, by to bylo tak, že by DIVy automaticky zvětšovali svou výšku (height).
To by se mi taky hodilo :)
>> PS.: Nejlepší, by to bylo tak, že by DIVy automaticky zvětšovali svou výšku (height).
Právě že to jaksi moc ve FF nejde a je právě potřeba si to nastavit tak, aby to vyhovovalo ostatním DIVům vedle a samozřejmě i v ostatních browserech.
Pokud jsem správně pochopil a správně uvažuji. Nejlepší bude nastavit výšku DIVům ručně, podle obsahu stránky?
ja to mam vsechno na pevnou vysku, a kdyz se mi tam trebas nevejde text, hodim to do pokracovani....
A další problém...mám výšku patičky nastavenou na 1em...ve FF se text posune pod. Pokud to nastavím na 2em, tak je DIV moc velký a text se zarovný na spod.
Pokud by měl někdo nějaký nápad...ocením ho ;)
kdyz mas problemy s mozillou tak hod dva externi css jednoo (zakladni pro FF) a druhy pro IE, tam bych to nastavil pevne a melo by to jit bezchybne
Hmm, taky možnost, ale mě jde o to, jak to vůbec pro tu mozillu nastavit...Tohle i docela plánuju, ale až budu rozdělovat CSS barevně (kůli barevnejm schématům)
No, prdim na to...sice to možná vypadá jako billboard, ale co nadělám, je tam ta nejmenší možná výška v px, ta co se správně zobrazila ve FF.
Jinak děkuji za nějaké ty rady
s tim billboardem mas pravdu......... :), ja bych tohle hodil pro iE do toho jednoho a pro mozillu bych to udelal cele znova, stejne jako ja, mrkni se ke me, jinak bych nemel sanci to udelat pro ie i pro ff......
a kdbys vyhodil marginy a spol?