tak.. bych taky prosil kritiku.. =)

vše co vás napadne.... dik
ten volny slopec mezi Vítejte na stránkách zasvěcených Quentinu Tarantinovi a jeho filmům a aktulane je schvalne?
Normálně weby nehodnotím (na to je tu dost odborníků), ale dnes udělám výjimku:

(Otázky jsou jen řečnické, není nutno na ně reagovat.)

- Nechápu smysl webu. Takových webů jsou milióny (Google vyhledal pod heslem "quentin tarantino" 2.650.000 webových stránek). Co přinášíš navštěvníkům převratného, aby šli právě na tvé stránky? Je tam něco, co jinde nenajdeš?

- Web je český nebo anglický (Old News, Download area - ani nedodržuješ kapitálky)? Proč to mícháš? Chceš dokázat, že umíš pár slov anglicky? Chceš, aby ten web vypadal světácky?

- "Cokoliv z těchto stránek je zakázáno kopírovat bez svolení autora!" Co to je? Kdepak jsi ty vzal informace na tom webu (třeba seznam ocenění nebo definice PULP)? Ptal ses autorů o svolení? Máš je písemně?

- Web vypadá zásadně jinak v IE a jinak v FF (centrování, prostřední sloupec na úvodní straně). Ve FF 1.0.7 se mi většina linků otevírá úplně dole na stránce. Zkoušel jsi jiný prohlížeč než IE?

- Znaková sada windows-1250 je třeba naprosto nepoužitelná pro Linuxáře

Asi je to drsná kritika, ale toto mě napadlo...
Thelvyn : předpokládám, že máš firefox. všechno funguje na pohodu v IE, ve FF je jenom špatně zobrazená první stránka (dřív nebo pozdějc s tim něco udělám) a to tak, že se prostřední div nezobrazí vedle levého sloupce, ale zároveň s levym sloupcem. Ostatní stránky se zobrazují dole protože FF a IE počítá jinak to nastavení co tam mam,,, jenom jsem váhal, esli to mám nechat takhle, nebo tu stránku jako takovou mám zmenšit (byť to v IE vypadá mizerně)... jakste mě přesvědčili, udělám to tak... . Tim jsem odpověděl i na to esli sem to testoval v jinejch prohlížečích...

tak dál:
zbi: Smysl webu, hm.. nejsem si jistej, ale pokud vim, tak v český republice je to jeden z opravdu mála (dokonce někdo mi řikal že jedinej, i když tomu moc nevěřim..) webů, které se zabývají úplně vším okolo Tarantina (byť tam zdaleka neni všechno co bych tam dřív nebo pozdějc mělo být).

co se týče kapitálek, to uznávám, nevšim sem si toho, ale máš pravdu

ohledně těch anglickejch názvů.. kuli machrování to zrovna fakt neni... je to nejspíš proto, že sem nemohl dát dohromady názvy těch sekcí v češtině a když, tak mě přišly takový blbý....

to "Cokoliv z těchto stránek je zakázáno kopírovat bez svolení autora!" jistě... ale je to tam hlavně proto aby lidi měli tak jako respekt... jistě že sem všechno nevzal z hlavy... ale bral jsem to z webů kde tak jako nikdo nic nezakazoval (alespoň myslim) a kde to bylo alespoň trochu důveryhodný... ale sou tam taky takový věci, jako např. životopis kterej jsem psal z mnoha různejch zdrojů několik hodin (prakticky celý víkendový odpoledne) a jiné další dokumenty...
zbi: na ty jiný prohlížeče jsem ti vlastně už odpověděl...

a ještě ohledně toho charsetu, pokud vim, tak mozzila na linuxech nemá se zobrazovánim češtiny vůbec problém... a pokud jde o práci s textem v linuxu, tak to mě nemusí vůbec zajímat...
Nejsem obdivovatel ani znalec "Quentina Tarantina" proto ty otázky existenci webu.

Old News - třeba Starší zprávy
Download area - třeba Ke stažení nebo Stáhněte si
Links - třeba Odkazy

Určitě to stálo spoustu času. Já třeba, kdybych hledal něco o Tarantinu, vjel bych na Google a šel do nějakých anglických stránek, co nejblíže tomu člověku. Buď jeho "oficiální stránky" nebo něco od Holywoodu a tak. Dneska mají i filmy svě oficiální stránky. Pokud neexistuje tak zásadní česká verze, tak je tvůj web opodstatněný. Ostatně to poznáš podle návštěvnosti.

Až na to špatné zobrazování ve FF je ten design hezký a stránky validní. Barvy jsou sladěné, i když já osobně na oranžovou nejsem. Ale co člověk, to jiné barevné cítění.
zbi >>> s tim zobrazovánim ve FF jsem chtěl jstejně něco provést, takže to dřív něbo pozdějc udělám... jinak mám návštěvnost cca 50/den ,... i když poslední dobou se to blíží k 60... není to žádný terno, ale myslim, že to stačí...

ale i tak, díky za kritiku, vážim si toho už jenom proto, že jsi udělal vyjímku...
najde se ještě někdo, kdo by chtěl kritizovat? byl bych rád...
Mě se ty stránky líbí. Vždycky se na ně rád vracím, podívat se, jestli není něco nového. A to hlavně proto, že jsem velkej fanda Pulp Fiction. A design se mi taky líbí. Je to mnohem lepší, než ten minulej tabulkovej.
No a já taky preferujuj český názvy před anglickýma ekvivalentama. Je to podivný, když je něco česky a jsou v tom anglický slova.
Ale jinak výborný.
tak už jsem to upravil i pro FF...všechno tam funguje napohodu. :)