Výmena html kódu

tak ! ty si moj človek
omg
what?
a co tam mam vyskusat
LOL - směju se ti
ROFL - směju se ti ještě víc

omg = panebože
povedz mi niejaky zdojovi kod na forum ale aby byl moj prosim dis
wed sa zaregistruj na www.blueboard.cz je to free a tam mas aj forum s loginmi aj bez aj vselico ostatne len skus
ale mne sa to nepaci ked sa mi bude zobrazovat forum z adresou blueboard.cz ja chcem mat vlastne forum
tak potom neviem
hmmm
Jo jo, blbci jsou koření světa.
To Jamiii14 bože kdo tě měl že tě neutratil !
Jamiii14

<stfu> odejdi do zřícenin Sodomy a Gomory </stfu>
to Jamiii14 mozes mi prosim ta vysvetlit preco tu robis slovakom hambu oco ti vlastne ide ? Ja si tu budejem aku taku mienku aby mi pomohli aj ked som slovenska lamka a ty to tu chces doj*bat? Si ta najdem ! Maj trosku reSpectu k tym co uz vedia ocom tvorba stranok je atp. a neurazaj zbytocne...

to ALL ospravedlnujem sa zaneho to cislo za nickom asi zodpoweda jeho veku a vieme ze v takom veku clovek este nieje natolko schopnyracionalneho uvazovania ved on snad dospeje ... ;-)
Milý Jamiii14.
Ukázal jsi mi v jediném příspěvku, jak velkou dávku odvahy, drzosti a nekonstruktivní kritiky dokáže v jediném příspěvku předvést debil. Pojďme spolu tvůj KUS rozebrat.

"Nípal neni si ti tak trochu kokot pozri sa na svoju stranku a potom hodnoť druhe veď cela ta stranka je len jeden nechutny pasik v prostriedku browsera a tiež tie trápne preklady akože "houmpejž" to co ma znamenať a o com je vlastne ta tvoja stranka?"

A co ty vlastně chceš? Pokud se ti moje stránka nelíbí, nelez na ni. Názory na houmpejdž se různí, ale je to asi podobně trapné, jako slovo homepage. Vzhledem k tomu, že jsem provedl transkriptci, je slovo houmpejdž naprosto regulérní slovo.

"ved tam nieje nič aktualne a tvoja favicon vyzerá ako keby bola ukradnutá od Netscape Navigator."

Není ukradená. Všiml sis úvodního proužku mojí stránky? Tak to N ve faviconě je vlastně výřezem toho proužku. Pro tvoji informaci, Netscape Navigator měl úplně jinou ikonu - kormidlo. Aktuální můj web není, ale od toho moje stránka není - moje stránka je příležitostníkem, ne bulvárním plátkem.

"A akože že by ti fungovali obrazky sa neda povedať."

Asi máš v prohlížeči nastaveno, aby nezobrazoval obrázky. Vzhledem k tomu, že to lze jen úmyslně, pak patrně víš, jak to odnastavit.

"A kde mas neake aktivne prvky? kadzda normalna stranka ma aspom pocitadlo asi nevies vlozit do stranky html ze ?"

Aktivní prvky nejsou zapotřebí, nechci jimi návštěvníka otravovat a spíše jim chci usnadnit použití webu, než jim ho znemožňovat všelijakými blikači. Co se týče počítadla, nejsem jedinec, který se kochá pohledem na množství googlových botů, kteří prolezli stránku. O návštěvností webu stačí, když vím já sám :)

A co se týče HTML, umím i XHTML 1.0 Strict, ale kam se ty na to hrabeš. HTML do stránky nevkládám, nýbrž v nich ty stránky píšu. Víš, existují lepší věci, než FrontPage, např. Poznámkový blok.

"A a preco ako by malo byť vyhladavanie CD keyov porusovanim autorskych prav keby to tak bola tak stranku www.serials.ws davno zmazu a snov aj moju! Takze SIRTE HTML DALEJ A UMIESUJTE HO NA SVOJE STRANKY a dalsie vec existuje vela stranok ktore porusuju autorske prava a nikoho to netrapy co tak www.zaycev.net ved tato stranka porusuje asi vsetky medzinarodne autorske prava a trapi to niekoho NIE! preco by mal niekto vymazavať stranky neakeho zanietenca ked existuju taketo velke servery"

No cemment. Já myslím, že tahle republika (i ta Slovenská) má určitá pravidla. Pokud někdo ta pravidla nedodržuje, je asociál a nemůže ve společnosti normálně fungovat. Pokud vím, tak jak v Česku, tak i na Slovesnku platí zákon o ochraně autroských práv. CD klíč po internetu logicky potřebuje člověk, který dostal CD bez klíče. Všechna legální CD, která by měla mít klíč, tento klíč mají a není třeba jej dohledávat. Umisťování, či jakékoliv odkazování na klíče, napomáhá používání nelegálních kopií. Taková osoba se tedy stává spolupachatelem. Nekecám, je to tak. Ale co se rozčilovat... nemá to smysl.

Co se týče velkých serverů, ty jsou v Rusku a dobře kryty. Ale WebZdarma je v Čechách. A tady ty zákony prostě platí.

PS: Děláš ostudu Slovákům. To si moc nezvykej, některé Slováky mám rád, ale ty mezi ně nepatříš ani po pěti litrech domácí vodky.
Jamii14: ak mas IRC klienta (mIRC, xChat, trillian, ...) tak pod k nam ;) ak nie tak si nieco stiahni (xchat.org, ...) a pod tiez :)

siet: ausirc.net (server napr.: ko.mo.us.ausirc.net)
channel: #webzdarma

P.S.: v pripade ze budes pouzivat mIRC a budes mat problem s pripojenim t je video tutorial:
http://lacop.wz.cz/irc.swf (500kB)

nieco podobne stvoril OndraSter pre trillian
http://ondraster.ic.cz/swf/irc-trillian.htm (?kB)
Konečně jsem si našel trochu času a tedle thread si přečet. Nezbývá mi nic než říct:
Jamiii, si uplný kokot.
Správně nípale, jen do něj :)
fogy: tady nejsou, cesi, slovaci, polaci, tady jsou akorat lidi, vsude jsou lidi normalni a blbci, neni treba se omlouvat za blbce....

> to cislo za nickom asi zodpoweda jeho veku a vieme ze v takom veku clovek este nieje natolko schopnyracionalneho uvazovania ved on snad dospeje ... ;-)
Coze? Me je 9 (teda mentalne) a nechci dospet!
Ze bych rozsiril nick na MzM9? Nebo zkratil na M9? :-D