NEPOVOLENÉ POUŽITÍ FORMULÁŘOVÉ BRÁNY!

Zkopíroval jsem do své stránky přesně Váš html kód pro službu SendForm. Pouze jsem upravil velikost vstupních oken. Nevím proč, ale když to zkouším použít vypíše mi to hlášku: "NEPOVOLENÉ POUŽITÍ FORMULÁŘOVÉ BRÁNY!" Může mi někdo říci proč? Kód je uložený v souboru http://www.rosik.wz.cz/akvarium/c-zprava.inc a ta se importuje do php stránky:
http://www.rosik.wz.cz/index.php?s=akvarium/c-zprava
Děkuji za každou radu.
Formular funguje pouze na domenach servru webzdarma.
Nemuzu si pomoct, mne to funguje, má to ale nasledujici hacek - nemohu do tagu form zaradit zadny jiny parametr, nez je uvedeno v ukazkovem formulari, jinak dostanu od brany vyse zminenou hlasku, takze mohu pouzit pouze toto:
<form action="http://www.webzdarma.cz/sendform.php" method=POST>
Pritom by bylo nanejvys zadouci mit zde kontrolu na napr. uplnost vyplneni formulare pomoci parametru onSubmit a nejake funkce v JavaScriptu apod.
Delam neco chybne nebo to opravdu nejde?
Diky predem za odpoved.
Pavel
U mě to zase všechno funguje.
Kdyžtak se podívejte na mou stránku:
http://net.aktualne.cz/webm.htm
a klikněte na hlasovat a tam je ten formulář a funguje v klidu, i když jsem to trochu změnil.

JOHN PC
U mě to zase všechno funguje.
Kdyžtak se podívejte na mou stránku:
http://net.aktualne.cz/webm.htm
a klikněte na hlasovat a tam je ten formulář a funguje v klidu, i když jsem to trochu změnil.

JOHN PC
Vážení pánové, zatím nikdo, jak vidím, nepřišel s řešením. Já tedy budu první. Problém spočívá v tom, že formulář nesmíte umístit na stránku, která má nějaké parametry, tedy stranka.html či stranka.php a podobné jsou zcela vpořádku, ale stranka.php?page=info či podobné, vám fungovat nebude - tak to prostě je.
Adame, mam obavu, ze tvuj napad situaci nevyresi. Ja jsem nechtel davat parametr ke strance html, ale pouze do tagu form, ve kterem volam i script webuzdarma, tj. napr. <form action="http://www.webzdarma.cz/sendform.php" method=POST onSubmit="return kontrola_formulare();">
Pokud jsem se v prvem prispevku vyjadril spatne, tak se omlouvam.
Diky za pripadnou pomoc.
Pavel
Moment, stránka, kde je formulář, nesmí mít žádný parametr, ať se jedná o .PHP či .HTML. SendForm kontroluje stránku, ze které byl formulář odeslán (z HTTP hlaviček). Nevim, jak to je udělané, ale pokud je to posílané ze stránky s parametry, nějak to nefunguje. jestli mě chápete :-).
AUTOR SENDFORMU:

Panove, na zadost spravcu WebZdarma jsem do sendformu zapracoval moznost umistovat jej i na stranky s parametrem. Vyzkousejte, jestli to uz funguje - tedy jestli je to jiz na serveru nahrana nova verze. Co se tyce toho osetreni OnSubmitem pred odeslanim formulare, muzete si tam napsat jakoukoliv rutinu v JavaScriptu, to nema se samotnou aplikaci "sendform" co delat. Pokud nevite jak na to, muzete se na mne obratit na http://www.webservices.cz a ja Vam za pakatel ten osetrujici JavaScriptik napisi...

S pozdravem
Lubos Brat
- Web Services