Proc odkazy <a ..> vypadaji jako normalni text (neodkazuji)?

Tento problem nesouvisi primo s WebZdarma.

Pouzivam prohlizec Opera 8.51. V zivote jsem nezazil spatnou podporu kaskadovych stylu nebo tak neco. Ale na nekterych strankach se setkavam se zahadnym jevem.

Po nacteni stranky nektere odkazy prestanou byt odkazy. Priklad:

http://www.pef.czu.cz/ (musi tam byt www!)

Na strance je leve navigacni menu. Po kliknuti na polozku menu (je to klasicky <a href="stranka"></a>, zadny JS nebo tak neco) by se mela nacist jina stranka. Jenze ja v Opere klikam a chova se to, jako bych klikal na obycejny text. Jediny, co s tim muzu udelat je oznacit to jako text - jako by se tag <A> vytratil.

Pokud si manualne vypnu kaskadove styly, jsou z toho opet normalni odkazy. Z toho jsem usoudil, ze problem bude v CSS. Ty jsem ale prochazel a jedine, co jsem zjistil je, ze v tom problem nebude. CSS vypada na prvni pohled validne (akorat samotny kod stranky je jaksi pochybny-samy tabulky, zbytecne slozity... nevim,jestli je validni,ale to na problem stejne vliv mit nemuze; jestli ano, jaky?)

Jediny, co jsem zjistil, ze u tech tagu <a> je parametr class="" odkazujici na styl, ktery neni v zadnem linkovanem CSS souboru definovan (jsou linkovane dva, vsechny styly na strance jsou externi). Myslite, ze to muze byt ten problem? Uz jsem se setkal na nekolika strankach se stejnou zahadou, ale uz nevim, ktere to byly, abych se na to podival.

Mate s timto prosim nekdo zkusenosti?

Jeste jedna vec u tehle stranky: ac je nastaven Content-Type (META), Opera ho detekovat nedokaze (na jinych strankach s tim opet nejsou problemy) a zobrazi to v jakemsi kodovani - neco mezi iso-8859-16 a windows-1250 (to ma byt)... zajimave...
Opera je háklivá na překrytí odkazů jinou vrstvou (průhledný DIV). Docela bych tomu věřil, když dám okno na plnou obrazovku (1024×768), tak odkazy fungují.
Možná zkusit dolů do stylopisu: * { border: 1px solid #ff0000 }, možná se to ukáže. Mně se nechce - už je pozdě. :)
aaaaaaa! moc moc moc se omlouvam, uz jsem na to prisel...

Preci jen byla chyba v CSS: ve strucnosti:

levy sloupec, prostredek i pravy sloupec jsou uzavreny do DIVů (dokonce do nekolika :D ). K tomu DIVu u prostredniho sloupce byl prirazen styl, ve kterem bylo "position: relative;" a to prave zpusobovalo zajimavou anomalii - vsechno co nebylo pod urovni obsahu prostredniho sloupce, nemohlo dostat fokus.
Jedina vec, kterou nechapu je, proc tam toto vubec bylo napsane, kdyz se nic nepozicovalo. no, i inzenyri se nekdy seknou (i kdyz tohle psalo nejaky prase).

Viva metoda pokus-omyl.
Pozor na průhledné GIFy. Maskují odkazy pod sebou, i když to na první pohled není vidět. Člověk neklepe na odkaz, ale na průhledný obrázek nad ním.
tak tohle je pro me novinka... v zivote jsem zadny takovy odkazy nevidel... 8) no i kdyz to je mozna proto, ze jsou pruhledny :D no je videt, ze nekteri webdesigneri se inspiruji i ve svete duchu... huuuuuuuuuuuu