Dvě věci najednou

Můžu nějakym způsobem vytvořit HTML kód, kterej mi otevře nějakou stránku tady a jinou stránku v jinym frámu?

Pro vysvětlení:
Mám frám Menu a Body, a teď chci, že když v Menu kliknu na text, tak se mi misto stranky menu.htm načtze stránka menu2.htm a SOUČASNĚ místo stránky body. html (frám Body) se mi načte třeba index.htm...

Jde to nějkak?
myslim ze html tagem ne, ale php urcite...
Hmmm, hezky, ale jak?
ale houby php.. úplně normálně...

jestli tomu rozumím, máš dva rámy, v jednom menu a v jednom tělo, a po kliknutí chceš, aby se změnily obsahy obou rámů? Tak si prostě vytvoř stránku s novým framesetem, která ve výchozím stavu bude mít v rámech ty dvě stránky, které tam chceš, a odkazuj na tuhle celou stránku.
To FAQ >>>>
Mas pravdu ,PHP nepotrebuju

To Thelvyn >>>>
Kecy, nepotrebuju k tomu PHPcko ;-)

To all >>>>>
Uz sem to vymyslel je to uplne jinak nez rikal dis (FAQ) je to v html - pracuju tam s href a onclick..
html pokud mam ram s pojmenovanim "menu" a druhy s pojmenovanim "body" tak pridej k odkazu <a target="body" href....
vy lamy...
naprosto jednoduše, takto:

<a href="menu2.htm" target="menu" onclick="parent.Body.location.href = 'index.htm'">
jéé teď koukám, že už to vlastně víš,,, no tak nic, no.
a) Nerikej mi LAMO
b) Udelal jsem to podobne, ale jinak a uz pred 45 minutama nez se zeptal tenhle

TAKHLE:
<a style="text-decoration: none" target="Body" href="vpohodevole.htm" onclick="window.location.href = 'menu.htm'">ZAVŘI MENU</a></td>
2MyFlower: ta lama nebyla na tebe... to bylo na ty ostatní, resp. na jejich nadmíru složitý řešení...
Onclickem můžeš zavolat funkci, která ti pootvírá, co chceš.
Ale href tam nech a nasměruj na něco smysluplného, pokud možno tam, kam logicky vede ten odkaz. Protože jinak ti tento odkaz neprolezou vyhledávací roboty, a třeba google ti je vůbec neukáže.
a co <a href="soubor.tld" target="_top"> ?:) (netestovano, mozna to je bez toho podrtzitka, jen me to ted napadlo;) )
Target="_top" ti otevře do hlavního okna, tj. zruší rámy.
target="_blank" otevře do nového okna. Na rozdíl od window.open ale nemůžeš ovlivnit jeho velikost, pozici, adresní řádek,atd.
target="blabla" to otevře do okna nazvaného blabla. Pokud není, vyvoří se nové. Okno blabla může být jeden rám z framesetu, ale asi i normální samostatné okno.