Kritika stranek...+ HTM vs. PHP

Podivejte jak krasne de obejit pouzivani ramu na webu...
Zkritizujte nebo poradte co jeste zlepsit... (ve verzi PHP)
Mohu se zeptat, koho v tom úvodním textu cituješ, že používáš značku <blockquote>? Dále proč na odstavce používáš <br>, když je k tomu určena značka <p>? Místo toho, aby každý odkaz v menu měl určenou třídu "menu", bych použil přibližně tento zápis #menu a{}. Mimojiné menu patří alespoň do seznamu <ul>, když už nechceš používat sémanticky správnější <menu>. Značka <center> by tak také být nemusela, spíš by se to mělo řešit přes css.
obejiti ramu pres php, hmm, zda se, ze jsi objevil ameriku....
MzM >>> tak nějak.
tiu bomba objev, to musím říct kámošům, jsi hodný že jsi nám to tady objasnil, určitě je to pro všechny překvapením:-)
Neber to spatne, jsi na spravne ceste. I kdyz se ti tu lidi posklebuji, tak ti fandi.
Tim sem nechtel rict ze je to nejaka novinka, ale ukazat zacatecnikum jak to de bez ramu...
že se rámy "dají nahradit pomocí PHP", to není tak docela pravda.

Rámy lze nahradit tím, že se (1) stejného rozvržení docílí pomocí HTML + CSS layoutu, pozicování apod. To by v zásadě stačilo, ale aby nemusely být stejné části (tj. např. menu, hlavička apod.) v kódu každé stránky, tak se
(2) využije příkaz PHP include, jehož pomocí se jednou napsaná část kódu vloží na kterékoli místo kterékoli jiné stránky, takže ten kód je napsaný jen jednou a na potřebné místo se vkládá až při zpracování skritpu serverem.

Já vím, že tohle tady všichni víte, ale začátečníci pak chtějí "rámy předělat na PHP" a mají v tom ještě větší guláš... ;-)
Reliik: btw vloudila se ti nějaká chybka do hlavičky, do charsetu:
chawindowsrset=iso-8859-2
Jo jeste tak na okraj. Sou to vubec prvni stranky ktere sem delal.. Takze sem v podstate zacatecnik... takze bych byl rad i za nejakou radu nez se vysmivat tomu ze sem jako "obevil ameriku" stim odstranenim ramu pomoci php. Pro me to bylo "obeveni ameriky... " :)
Rellik: No, ono je to někdy lepší říct hned na začátek, předešel bys problémům;-) Doporučuji spíš studium kaskádových stylů a případně si něco přečíst o sémantice.

CSS: http://www.jakpsatweb.cz/css/
Sémantika: http://weblog.oflashi.net/semantika/